Hoe u en uw bagage deze zomer veilig kunt houden tijdens het reizen

Hoe u en uw bagage deze zomer veilig kunt houden tijdens het reizen

Met de zomerreisplannen in het vooruitzicht is veiligheid voor u en uw gezin wellicht uw grootste zorg.

Om meer inzicht te krijgen in bagagebeveiliging, sprak ABC met woordvoerder Lorie Dankers van de Transportation Security Administration over de richtlijnen van het agentschap bij het kopen van een TSA-goedgekeurd slot.

“Een tas die is vergrendeld met een TSA-goedgekeurd slot stelt een TSA-agent in staat toegang te krijgen tot een vergrendelde tas als een fysieke controle van de tas nodig is,” zei Dankers.

Verder ingaand op de richtlijnen van de TSA, “TSA heeft universele ‘meester’ sleutels ontvangen op basis van overeenkomsten met Safe Skies Luggage Locks en Travel Sentry, zodat bepaalde merk sloten mogelijk niet doorgesneden hoeven te worden om bagage te inspecteren.” De website stelt ook dat de verpakking van de sloten moet aangeven dat ze door TSA-agenten geopend kunnen worden.

Naast het beveiligen van uw bagage hebben we ook gekeken naar enkele hoog gewaardeerde reisbeveiligingsproducten hieronder die ook kunnen helpen om u veilig te houden.

Door op deze winkellinks te klikken, verlaten bezoekers Goodmorningamerica.com. Deze e-commerce sites worden beheerd onder andere voorwaarden en privacybeleid dan Goodmorningamerica.com. ABC ontvangt een commissie voor aankopen gedaan via deze links. Prijzen kunnen wijzigen vanaf de publicatiedatum.

TSA-goedgekeurde sloten
Volgens de productbeschrijving van Sure Lock zal, als de TSA uw bagage heeft geopend, een knop uit uw slot springen om ervoor te zorgen dat u weet dat uw slot is geopend. Het slot is TSA-goedgekeurd en een set van twee is onder de $20.

Apple Airtags
Deze betaalbare 4-pack Apple AirTags op Amazon is onder de $100! Perfect om in uw bagage te schuiven, deze AirTags bieden traceermogelijkheden voor het geval items vermist raken.

Draagbaar deurslot
Dit draagbare deurslot heeft meer dan 11.000 positieve beoordelingen en volgens de productbeschrijving is het gemaakt van ‘zwaar staal’. Sommige recensenten stellen dat dit een extra niveau van veiligheid kan bieden voor degenen die in hotels verblijven.

Reiskluis
Als u het ongemakkelijk vindt dat eigenaren van eigendommen of hotelmanagers toegang hebben tot uw kluis, kan investeren in een inpakbare reiskluis gemoedsrust bieden.

Persoonlijk alarm
Dit persoonlijke alarm geeft een luid aandachttrekkend geluid af met één simpele trek. Als u alleen reist, kunnen deze kleine reisformaat apparaten een extra comfort zijn in geval van nood.

Schuifraam-/deurslot
De meeste hotelkamers of resorts hebben schuifdeuren en/of -ramen van glas, dit product heeft meer dan 3k positieve beoordelingen en kan opgevouwen worden om in uw bagage te passen tijdens het reizen.

Reizen