Reisfavorieten voor Senioren

Reisfavorieten voor Senioren

Volgens een studie uitgevoerd door de AARP vorig jaar, worden senioren beschouwd als de grootste reisuitgevers.

Vaarwel Parijs, Londen en Rome. Hallo, Wenen, Boedapest en Praag!

Volgens Pat Cinfici, president van Boscov’s Travel, zijn deze laatste drie de nieuwe bestemming favorieten voor de oudere generatie.

Met de taak om de 17 reismanagementlocaties van Boscov’s in vijf staten te leiden, heeft Cinfici een uitkijkpunt dat haar in staat stelt de laatste trends in reizen voor alle leeftijdscategorieën te zien. Als het gaat om senioren en binnenlands reizen, ziet ze veel interesse in het noorden.

“Voor 2024 voelen senioren zich sterk aangetrokken tot cruisen — vooral naar New England,” zei ze, toevoegend dat hun “Canada – New England Cruise” die ze aanbieden gaat naar Boston, Bar Harbor en Portland in Maine en Canada.

“Die bestemming is dit jaar erg in trek voor deze zomer en vroege herfst omdat het anders is dan naar de stranden of het Caribisch gebied gaan,” zei ze.

Een andere grote trekpleister heeft te maken met de grote hoeveelheid geschiedenis die deze bestemmingen bieden, samen met prachtige landschappen.

“Senioren zijn erg geïnteresseerd in het leren over nieuwe dingen, mensen en bestemmingen,” zei ze.

De mogelijkheid om vanuit New York, New Jersey of Baltimore te cruisen maakt de reis erg handig.

“Ze kunnen met een touringcar naar de pier rijden, en dan gaan ze aan boord van hun cruiseschip,” zei ze.

Als je liever niet over water reist, biedt Boscov’s Travel ook enkele busreizen naar New England aan.

“Er is veel interesse in het vergulde tijdperk, dus Newport, R.I., is erg populair,” zei ze. “Dit is een leuke reis, en mensen leren hoe mensen eeuwen geleden leefden.”

Reisaanbiedingen
Als je op zoek bent naar aanbiedingen, zijn er veel beschikbaar op alle gebieden van reizen. Boscov’s Travel biedt groepsmogelijkheden die specifiek zijn voor senioren.

“Je kunt gewoon als één of twee personen deelnemen aan de groep en kunt profiteren van de besparingen aangezien de tarieven gecontracteerd zijn,” zei ze. “Die tarieven zijn aantrekkelijk voor mensen.”

Op maat gemaakte tours gecreëerd door de groepsplanners van Boscov’s Travel zijn specifiek ontworpen voor senioren en hun verschillende activiteitenniveaus.

“Als iemand een speciale behoefte heeft, of het nu dieet- of fysiek is, als ze de behoefte delen doen we ons best om aan hun behoeften te voldoen,” zei ze.

Als je terughoudend bent om naar een buitenlandse bestemming te reizen of naar een bestemming waarmee je niet bekend bent, raadt Cinfici aan om in een groep te reizen.

“Er is een bepaalde veiligheid aan reizen met een begeleider, vooral in een vreemd land,” zei ze.

Cinfici zei dat de meesten hun zomerplannen al hebben gemaakt omdat ze erkennen dat er aanzienlijke besparingen zijn als je van tevoren boekt.

“Hoe eerder je boekt, hoe groter de korting,” zei ze. “Post-pandemie reizen is geëxplodeerd, en we hebben al 2025 op de agenda staan.”

Voor degenen die een Boscov’s creditcard hebben, kun je deze gebruiken om reizen te kopen om beloningen te krijgen die je kunt gebruiken om in de warenhuizen te winkelen of voor je reis.

Aangezien senioren over het algemeen meer flexibiliteit hebben met tijd, zei Cinfinci, zijn ze meer geneigd om een verblijf van negen of tien nachten te doen in plaats van een week.

Nieuws