Een Dag in Rotterdam: De Ultieme Reisgids

Een Dag in Rotterdam: De Ultieme Reisgids

Tijdens onze reis naar Nederland hebben we vanuit Den Haag een dagtocht naar Rotterdam gemaakt en genoten van ons korte bezoek aan de stad. Met slechts één dag in Rotterdam konden we slechts een glimp opvangen van wat de stad te bieden heeft, maar Rotterdam liet zeker een verlangen naar meer achter.

Ons eendaagse reisplan voor Rotterdam belicht zowel de hoogtepunten als de verborgen juweeltjes van de op een na grootste stad van het land. Het omvat onze initiële reisplannen en de plekken waar we toevallig op stuitten toen we in Rotterdam waren.

Je kunt ervoor kiezen om je in Rotterdam te vestigen als je andere steden en kleine steden in Nederland bezoekt. In ons geval vestigden we ons in Den Haag en gingen voor een dag naar Rotterdam.

Desalniettemin, zelfs als je Rotterdam slechts één dag ziet, kun je aardig wat zien. We laten je zien hoe.

Bereikbaarheid

Rotterdam is gemakkelijk bereikbaar met de auto, trein en taxi/Uber vanuit vele andere bestemmingen. Nederland is geen groot land, en het is echt gemakkelijk om van de ene naar de andere plaats te reizen. We reizen graag met de trein in Nederland.

Van Den Haag Centraal naar Rotterdam Centraal is het ongeveer 30 minuten met de trein. Er zijn veel directe treinen tussen de twee steden, hoewel we moesten overstappen in Gouda toen we bezochten. Het was een gemakkelijke overstap die perfect getimed was.

Je kunt je tickets op elk moment van de dag gebruiken. Ik raad aan om ze van tevoren te kopen via de website van de Nederlandse Spoorwegen. Download hun mobiele app, zodat je gemakkelijk je tickets kunt tonen wanneer het personeel langskomt om ze te controleren.

Er zijn ook treinen tussen Amsterdam en Rotterdam met een reistijd tussen de 45 minuten en 1 uur. Je kunt ook een auto huren in Nederland om van punt A naar punt B te komen. Ik raad altijd aan om autohuurprijzen online te vergelijken om de beste tarieven te vinden. We boeken altijd bij Discover Cars omdat we daar altijd betrouwbare autoverhuurbedrijven tegen de beste prijzen kunnen vinden.

Reizen