Zelda: Tears of the Kingdom-bestandsgrootte onthuld voor Switch

Afbeelding: Nintendo

We zijn nu slechts een paar weken verwijderd van de release van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, en het lijkt erop dat Nintendo de bestandsgrootte op de officiële pagina van de game opnieuw heeft bijgewerkt.

Het is niet de “grootste” digitale release op pc, aangezien het Japanse videogamebedrijf het heeft teruggebracht van 18 GB tot ongeveer 18 GB. 16 GB. eShop-vermeldingen in de VS, Japan en andere regio’s zeggen dat er ongeveer 15,9 GB Vrije ruimte.

Dit kan natuurlijk nog steeds veranderen tussen nu en de release van de game volgende maand 12 mei.

Zelda: Tranen van het Koninkrijk
Afbeelding: via Nintendo.com

Vergeleken met Link’s originele Switch-uitje in The Legend of Zelda: Breath of the Wild (coming 14,4 GB), is Tears of the Kingdom officieel nog steeds de grotere game van de twee. Over het algemeen is dit nog steeds een grote bestandsgrootte, terwijl andere recente games zoals Xenoblade Chronicles 3 slechts ongeveer 14 GB in beslag nemen.

De prijzen van Tears of the Kingdom worden verhoogd naar $ 10 $ 69,99 USD (of regionaal equivalent). Nintendo heeft gezegd dat het hier geen trend van zal maken, en dat wordt per geval beslist. In dit geval krijgt u zeker waar voor uw geld.

READ  Troup County - WSB-TV Channel 2 Tornado beschadigt minstens 100 gebouwen, verwondt velen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *