Warriors-Lakers Game 4 live updates, opstellingen, blessurerapport, hoe te kijken, tv-kanaal

De Los Angeles Lakers leken de hele Game 3 onder controle te hebben, en de titelverdediger Golden State Warriors zal meer van hun bank nodig hebben om de reeks gelijk te trekken en op een hoog niveau naar de Bay Area te sturen. De Lakers namen maandagavond een 2-1 voorsprong in Game 4.

Jonathan Kuminga was zaterdag de enige Warriors-bankspeler die met dubbele cijfers scoorde (10 punten) in Game 3, en veel daarvan was in afvaltijd toen de wedstrijd uit de hand liep. Stephen Curry, Andrew Wiggins en Klay Thompson pakten samen 54 van de 97 punten van de Warriors. Ondertussen kregen de Lakers weer een geweldige prestatie van Anthony Davis (25 punten, 13 rebounds, 4 blocks) in Game 3. Davis is groot geworden in wedstrijden met oneven nummers, dus Game 4 van maandag zou weer een slechte avond kunnen zijn voor de grote man van de Lakers. .

Los Angeles Lakers-superster LeBron James controleert de bal tegen Golden State Warriors-superster Stephen Curry tijdens Game 3 van de halve finalereeks van de Western Conference in de Crypto.com Arena op 6 mei 2023 in Los Angeles. (via Getty Images)

Hoe Warriors-Lakers te kijken

WHO: Nee. 6-zaad Golden State Warriors No. Los Angeles Lakers met 7 zaden

Wat: Western Conference halve finales, Game 4 (Lakers-voorsprong, 2-1)

Wanneer: 22.00 uur ET maandag

Waar: Crypto.com Arena, Los Angeles

TV: TNT (Brian Anderson, Stan Van Gundy, Chris Haynes)

Volg Warriors-Lakers Game 4 live updates

READ  De rechter oordeelde dat de boekenservice van het online archief inbreuk maakte op het auteursrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *