Volkskrant ontdekt Spaanse koning


Rama1

Blijkens het onderschrift bij deze foto in de online-editie van De Volkskrant is de invloed van Thailand in de geschiedenis groter dan we dachten, schrijft Trefpunt Thailand-bezoeker Frans La Poutré ons. De originele foto staat hier

Het bijschrift is sinds publicatie op 7 augustus niet gecorrigeerd.  Wie weet gebeurt dat nog, nu drs. Onno Peilbaar deze tip aangrijpt om een concurrent van Da Nonsense Times onderuit te halen. “De Volkskrant kan penetratie op de Thaise mediamarkt vergeten. Dit soort sukkels zijn geen bedreiging voor de monopoliepositie van Da Nonsense Times”, jubelt Peilbaar. Correctie of niet, de schermafbeelding van Frans garandeert dat het ‘foutje’ van De Volkskrant voor het nageslacht bewaard blijft.

 

DaNonsenseTimes-300x139

 


Redactie
Over Redactie 595 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.

4 Comments

  1. De Liniaal biedt Frans La Poutré excuses aan en geeft zich over aan zelfkastijding. Na eerst het tikfoutje te hebben gecorrigeerd, dat dan weer wel. Zo blijft er verschil bestaan tussen Trefpunt Thailand en de Volkskrant….

    • De krant die durft zijn foutjes toe te geven is de ware kwaliteitskrant. Ik voel me weer kiplekker.

  2. Ik voel me wel een beetje kippig door de manier waarop mijn naam geschreven wordt. Ik overweeg een screenprintje naar de Volkskrant te sturen 😉

  3. Wat is daar mis mee, heer doctor-anders Peilbaar? ‘ De Koning van Hispanje heb ik altijd geëerd’ zingen wij immers op hoog- en laagtijdagen? Nu komt dat eindelijk eens uit. Leve de navorsers van de Krant met de V !

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.