Trefpunt Thailand vanaf nu Trefpunt Azië


Beste site-bezoekers,
Trefpunt Thailand verandert van naam. We gaan verder als Trefpunt Azië. De nieuwe naam geeft naar onze smaak beter karakter en doel van onze website weer. In juli 2015, bij de ‘geboorte’ van Trefpunt Thailand, formuleerden de initiatiefnemers die als volgt: een ontmoetingsplaats op het internet voor mensen die interessante verhalen willen schrijven en lezen, met een zekere affiniteit voor Thailand en Azië, maar in onderwerpkeuze niet beperkt door grenzen van land of continent. Je vindt die gedachte ook terug in titel en inhoud van onze verhalenbundel Grenzen zijn mensenwerk. Die lijn blijven we volgen.
We willen met de nieuwe naam gebruikers van het internet duidelijker dan voorheen aangeven wat dit Trefpunt hen te bieden heeft. We doen op die manier ook recht aan websites en pagina’s op sociale media die zich wel exclusief op Thailand richten. Naast meer herkenbaarheid wil de nieuwe naam ook symboliseren dat onze focus het Aziatische continent is, waarvan Thailand deel uitmaakt. En dus besteden we niet alleen maar aandacht aan dit land, maar ook aan buurlanden, dichtbij en wat verder weg. Net als bij Trefpunt Thailand het geval was zullen ook onderwerpen aan bod komen die geen directe relatie met de naam van de site hebben. Oftewel we stappen voor verhalen ook over Aziatische grenslijnen heen.
Bezoekers zullen weinig van de verhuizing merken (we kloppen wel af!) De site blijft ‘in de lucht’ en zowel bereikbaar op het nieuwe adres www.trefpuntazie.com als het oude www.thailandtref.com. Bij sommige onderdelen zal de naam Trefpunt Thailand nog zichtbaar blijven; dit wordt geleidelijk veranderd.
De naamswijziging zal de komende tijd worden gevolgd door een facelift. Trefpunt Azië krijgt een nieuw jasje om toegankelijkheid en zichtbaarheid van onze content te verbeteren. Dat is een tijdrovend en technisch proces, we doen er alles aan om de site ook tijdens de ‘verbouwing’ bereikbaar te houden.
De nieuwe emailadressen worden: post@trefpuntazie.com voor de redactie en info@trefpuntazie.com voor alle andere zaken. In de toekomst zal ook de naam van de geregistreerde eigenaar worden gewijzigd in Vereniging Vrienden van Trefpunt Azië.
Dank voor je bezoek. Blijf ons volgen! 
Redactie, Naamsverandering, Trefpunt Azië
Het (tijdelijke) logo van Trefpunt Azië

Redactie
Over Redactie 658 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.