Trefpunt Thailand is aan het faceliften

Bannertje, bannertje aan de wand, wie is de mooiste in Cyberland…..

Redactie, Lode Engelen, Faceliften, Banner

Redactie Trefpunt Thailand, Logo
Fotowerk Lode Engelen

Wij zijn zoekende. We zijn druk doende op de afdeling plastische cyberchirurgie. Aan het faceliften. Na twee jaar werd het tijd voor iets nieuws. En we willen een gezicht dat stad en platteland weergeeft, rust en dynamiek symboliseert maar ook laat zien dat we geen grenzen aanleggen, maar thuis zijn in Oost én West.

Van de vele modellen in het Grote Cyber Smoelenboek kiezen we er af en toe eentje uit aantrekkelijk lijkt. Onze’hoffotograaf’ Lode Engelen levert het materiaal aan voor deze experimentele fase, waarin trouwe bezoekers van site en onze pagina’s op Facebook en Twitter plots tegen een ander Trefpunt-tronie op hun scherm aankijken.

Geen zorg over de inhoud! Onze ‘content’ blijft onveranderlijk prikkelend, aanzetten tot out of the box denken. beetje dwarsig soms, maar altijd met ruimte voor interessante bijdragen, welke kleur, religie of m/v/g/h/l/x de auteur ervan ook mag hebben.

Vanzelfsprekend kan er veel aan Trefpunt nog beter. Vind jij dat ook? Laat van je horen. Draag bij aan de diversiteit van Trefpunt Thailand. Klim in het toetsenbord. Schrijf een verhaal!

Bij voorbaat dank.

 

Vriendelijke groeten,

 

Redactie Trefpunt Thailand.

 

Redactie, Lode Engelen, Faceliften, Banner

 

 

Redactie, Lode Engelen, Faceliften, Banner
Oeps. Wie heeft die er tussen gestopt? Moet een pettenliefhebber uit de hoofdstad zijn

 

 

 

Ruimte voor onze adverteerder

En vergeet dit niet:

Redactie, Bestellen, Grenzen zijn Mensenwerk, Poster
Poster te zien bij boekhandel Van Kemenade en Hollaers in Breda
Redactie
Over Redactie 531 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.