Trefpunt Azië wenst jullie sneeuwwitte of zongebruinde kerstdagen

De redactie van Trefpunt Azië wenst bezoekers, lezers, schrijvers, nieuwsbriefabonnees en Facebook-vrienden fijne kerstdagen. En daarna volhouden: vrede en verdraagzaamheid op aarde, 365 dagen per jaar.

Redactie, Kerstgroet, Kerstwens, Kerstdagen

Een kerstfeest in Azië geeft een andere gevoelstemperatuur dan een Europees.  Ook al doen duizenden als kerstman verklede Zuidkoreaanse christenen nog zo hun best. Het ‘Aziatische’ deel van de redactie pakt het wat anders aan.

Redactie, Kerstgroet, Kerstwens, Kerst

Aantrekkelijk? Te warm? Voor thuisblijvers en verwegwoners twee sfeerplaatjes in meer traditionele setting.

Deze kerstgroet kan niet zonder verwijzing naar ons speciale kerstmenu. Later een prachtig historisch verhaal van Rob Verschuren. Riviermist speelt in de 19de eeuw, maar is van alle tijden. Ook een Briljantje van Bert die multicultureel ligt te balen in het ziekenhuis. Hans Geleijnse schrijft op 1ste kerstdag over de trieste ‘feestdagen’ van Johan en Tukta van Laarhoven. Lieven Kattestaart verhaalt op tweede kerstdag over een Thais hondenleven.

Voor wie met kerst eens wat anders wil doen: bespeel het toetsenbord en voorspel met het thema Hallo 2018! wat jou, of je woonland of de wereld volgend jaar te wachten staat. Eind volgend jaar belonen we de beste waarzeg(st)er!  De serie wordt gepubliceerd in de dagen tussen kerst en oud en nieuw.

Met hartelijke groeten,

Redactie Trefpunt Azië

Redactie
Over Redactie 531 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.