Trefpunt Azië op Facebook

Trefpunt Azië heeft een eigen Facebook pagina, daar vindt u een dagelijkse update van onze berichten. Als u ons daar volgt dan mist u nooit meer een bericht.

Daarnaast mogen we onze berichten delen in verschillende Facebook-groepen. Twee daarvan willen we speciaal onder uw aandacht brengen: Thailand Community, een groep met veel Nederlandse leden en Thailand Gids Vrienden, waar veel Vlamingen te vinden zijn. Beide groepen hebben actieve leden en er worden interessante gesprekken en discussies gevoerd over allerhande Thaise onderwerpen. Ook vindt u er mooie foto’s en toeristische tips. Als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw reis naar Thailand of uw verblijf in het Land van de Glimlach dan kunt u er ook terecht, u zult zeker antwoord krijgen van de doorgaans goed geïnformeerde leden.

Daarnaast kan u onze berichten ook regelmatig vinden in deze groepen: Tips Thailand Reisgroep, Thailand, onze nieuwe thuis

Bent u niet actief op Facebook en wilt u de berichten van Trefpunt Azië per email ontvangen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief en klik hier om u in te schrijven voor onze Nieuwsbrief. U ontvangt dan dagelijks onze berichten in uw mailbox.

Over Redactie 798 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*