Trefpunt Azië weer ‘in de lucht’ met nieuwe outfit

Banner, Logopic, Nieuw thema
Een foto omtoveren tot nieuw gezicht. Werk van kimA

Alstublieft. Trefpunt Azië in nieuwe outfit. Vanaf middernacht Nederlandse tijd met nieuwe kopij in een omgeving die voor de bezoekers naar onze overtuiging meer gebruikersgemak gaat opleveren. En voor ons als kleine redactie minder arbeidsintensief is, wat ons meer tijd geeft voor de inhoud van tekst en beeld.

Het geheim zit in de ‘machinekamer’ van de site. Een jaar geleden veranderden wij ook qua vormgeving naar Trefpunt Azië. Dat uiterlijk was ontegenzeggelijk flashy, we kregen er veel complimenten voor. Het gaf ons flexibiliteit in de presentatie van het visitekaartje, de homepage. De prijs die we daarvoor betaalden was hoog. Het bouwwerk bleek behalve zeer storingsgevoelig ook ontzettend arbeidsintensief.

Wij zijn overgestapt naar een strakkere presentatie, met de berichten in chronologische volgorde gepubliceerd. Wij danken onze technicus Wim voor het aanleveren van het idee en realiseren van het ontwerp. Zonder hem was Trefpunt Azië  nieuwe stijl niet mogelijk geweest. Met lof voor Lode Engelen die ‘tijdelijke’ vormgeving verzorgde die lange tijd meeging, ook dank aan jeugdige ontwerpster Kim voor de nieuwe sfeervolle banner en logo.

Redactie, Outfit, Naamsverandering, Trefpunt Azië
Lode Engelen ontwierp twee maal een tijdelijk logo. Bedankt Lode!

Inhoudelijk gaan we op de oude voet verder: kritisch en prikkelend. Wel zullen we onze focus meer dan voorheen gericht houden op Zuidoost-Azië, met ruime aandacht voor Thailand.

Met een website is het werk nooit helemaal af. Dat geldt zeker in dit stadium ook voor Trefpunt nieuwe stijl. Er zullen nog wat losse eindjes aan elkaar moeten worden geknoopt, vooral waar het goed kunnen zoeken (en vinden)  van in het verleden gepubliceerde verhalen betreft. Aan die klus zullen we de komende tijd veel aandacht besteden.

Op- en aanmerkingen en vragen, als altijd welkom bij post@trefpuntazie.com, ons redactieadres. Wij wensen onze bezoekers veel leesplezier en roepen de schrijflustigen onder hen op: laat je zien op Trefpunt Azië!

 

.

Over Redactie 798 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.

4 Comments

  1. De opmaak is prachtig zo. De hoofdfoto is erg rustig, haast steriel. Maar het iedereen naar de zin maken kan nu eenmaal niet…..

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.