Trefpunt-auteurs worden Dwarsliggers

 

Trefpunt Azië is ermee gestopt, zal 1 januari 2022 van het internet zijn verdwenen.

Maar daarmee verwijnen niet alle auteurs van het internet. ‘Wie schrijft blijft’ is hun motto. En dat doen ze op een nieuwe site met de naam Dwarsliggers.

Anders dan Trefpunt is deze site niet op Azië georiënteerd. Wat dan wel?

Dit staat in ‘Over ons’ op www.dwarsliggers.net:

DWARSLIGGERS is een blog voor schrijvers en lezers die weigeren genoegen te nemen met uitgesleten inzichten en uitgekauwde opinies. De politiek in de ruimste zin is het terrein waarop we ons begeven. Binnenland, buitenland, sociaal, cultureel, er is geen domein waar een hek om staat. Soms zijn we bloedserieus. Soms relativeren we. Ook en vooral onszelf: een boodschap zult u bij ons niet vinden.

Aan alle schrijflustigen, en de (ex-)auteurs van Trefpunt die dit lezen: heb je zin om mee te doen? Stuur even een mailtje aan hans@dwarsliggers.net (of andre@-, peter@- of tony@dwarsliggers.net. Dwarsliggers heeft geen redactie, auteurs plaatsen hun verhalen onder eigen verantwoordleijkheid. Onze enige missie is zonder deadlines en Google -tress een liefhebberssite met lezenswaardige, interessante artikelen te bieden.

Ervaar het aan den lijve: wie schrijft, die blijft.  

Over Redactie 798 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.

3 Comments

  1. Theo is volgens mij in 1948 geboren. Helaas heeft hij dus een jaar minder geleefd dan jullie dachten en zeker dan we hem gunden. Een zeer dierbaar mens dat erg gemist zal worden, en een goed schrijver..

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*