Trefpunt-auteur Rob Verschuren in het zonnetje bij In de Knipscheer


rob-verschuren
… kleurrijke verhalen uit alle windstreken….

Liefhebbers van prachtige leesverhalen moeten zaterdag 12 november in hun agenda aankruisen. In Den Haag wordt die dag de verhalenbundel ‘Stromen die de zee niet vinden’ van Robert Verschuren ‘gelanceerd’.

Voor bezoekers van deze site is meesterverteller Robert geen onbekende. We kunnen al verklappen dat de elf gebundelde verhalen in de 176 pagina’s van de klasse zijn die ‘onze’ auteur op Trefpunt Thailand toonde met het epos over ‘De Familie Le’, ‘Achter de schermen van een strandtent in Goa’, het eindejaarsverhaal ‘Ambrosia’ en nog veel meer. Stuk voor stuk leesdiamantjes die wij graag deelden met onze collega’s van De Aziatische Tijger.

Rob woont en werkt in Vietnam. Hij kan niet persoonlijk aanwezig zijn bij het feestelijk gebeuren in Den Haag. Zijn zoon neemt de honneurs waar, samen met een andere bekende van Trefpunt, schrijfster Femmy Fijten. Met een uitstapje naar boekhandel Douwes, Herengracht 60 (zeven minuten lopen van het Haagse Centraal Station) kun je komende zaterdag om 1600 uur twee vliegen in één literaire klap slaan: vers, nog warm van de pers ‘Stromen die de zee niet vinden’  aanschaffen en kennismaken met Femmy.

Meer informatie over de tewaterlating van Robert vind je op de site van De Knipscheer:  http://www.indeknipscheer.com/presentatie-tweede-en-derde-deel-extazereeks/

De Knipscheer over Rob en ‘Verhalen die de zee niet vinden’: http://www.indeknipscheer.com/rob-verschuren-stromen-die-de-zee-niet-vinden/

 

 

André van Leijen, Rob Verschuren, recensie

 

 


Beste lezer

Trefpunt Azië is een reclamevrije site geheel gemaakt door vrijwilligers. Al onze berichten zijn voor iedereen te lezen. Maar het in stand houden van een website als Trefpunt Azië kost geld; er zijn kosten voor software om de site te maken en de huur van serverruimte zodat hij te zien is. Die kosten worden gedragen door leden van de redactie en die kunnen daarbij wel wat hulp gebruiken. Als u wilt helpen met een (kleine) bijdrage klik dan op de rode knop rechtsonderdaan op de pagina en doneer, dat kan al vanaf 3 euro. Wilt u op een andere manier helpen? Mail dan even met de redactie: post@trefpuntazie.com

Dankzij uw bijdrage kan Trefpunt Azië elke dag nieuws en achtergronden uit uw favoriete werelddeel blijven brengen.

 

Hans Geleijnse
Over Hans Geleijnse 346 Artikelen
Hans Geleijnse (1944, Zaandam). Voormalig beroepsmilitair en dienstweigeraar. Passie voor reizen, schrijven en muziek. Belandde in journalistiek, leerde het vak in de praktijk. Werkte twee decennia als buitenlands correspondent voor persbureau GPD en div. andere Nederlandse media. Hij woonde met partner en dochter ruim tien jaar in Thailand.

3 Comments

 1. Mijn dikke proficiat voor Rob! Zulke mooie verhalen dat hij schrijft.
  Hij verdient deze boekuitgave.
  Op website Extase was er het commentaar dat hij een ‘writer’s writer’ was.
  Ik geloof dat ook.
  Tegelijk een compliment en ook weer maar een half.
  Hij verdient echt een heel groot publiek voor zijn gevoelige verhalen!
  Ik waardeer zijn proza zeer.

 2. Wat een mooi bericht heb je geschreven, Hans. Ik neem aan dat jij niet toevallig in Nederland bent?
  Dat zou helemaal mooi zijn.
  Als ik het goed heb zijn André van Leijen, ook een bekende van deze site! en Chris Ebbe er ook.
  Dus om het reüniegehalte op te pimpen. Komt allen. Ik zie jullie graag bij Douwen in Den Haag.

  • Helaas, helaas Femmy. Ik kan niet even overwippen. Maar ik heb eveneens begrepen dat onze auteurs André en Chris aanwezig zullen zijn. Leuke bonus bij deze boekpresentatie dat ook het gouden binnentrio van dit blog in actie kan worden gezien.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.