Tom Sandoval en Rachel Lewis zijn van plan om te praten over de Ariana Maddix-affaire

TV

Exclusief

4 maart 2023 | 15:59 uur

Te weinig, te laat.

Tom Sandoval en Raquel Levis waren al “weken” van plan om Ariana Maddix over hun affaire te vertellen, met schandalig nieuws dat vrijdag bekend werd, bevestigden meerdere bronnen aan Page Six.

De vertraging vond Madix echter uiteindelijk alleen toen ze op zoek was naar de telefoon van haar ex-vriend.

Het is onduidelijk of Sandoval, 39, en Levis, 28, Maddicks, 37, “Vanderpump-regels” voor de camera zouden vertellen, maar bronnen zeiden dat het idee om schoon te worden “al weken rondzwierf”.

Een vertegenwoordiger van Sandoval weigerde commentaar te geven, terwijl een vertegenwoordiger van Lewis verzoeken niet onmiddellijk beantwoordde.

Page Six meldde vrijdag exclusief dat het nieuwe stel al enkele maanden een “volledige affaire” achter Mattix had, en bronnen zeggen dat ze nu “samen willen zijn”.

“Vanderpump Rules”-sterren Tom Sandoval en Raquel Lewis waren al “weken” van plan om Ariana Madick over hun vermeende affaire te vertellen.
Goede foto’s

Een insider zei dat Maddix “verblind was door de zwendel” omdat zij en Sandoval de laatste tijd “publiekelijk aanhankelijk” waren en geen problemen hadden met hun relatie.

De blonde schoonheid ontdekte de affaire woensdagavond nadat haar vriend haar ging steunen bij een optreden van een coverband.

Op pagina zes, aan het einde van het evenement, vindt Madix een seksueel expliciete video van Levis op de telefoon van Sandoval.

Madix kwam er echter achter voordat Sandoval en Levis het haar konden vertellen.
Instagram/@raquelleviss

Sandoval werd gespot terwijl ze haar koffers in de auto van een vriend aan het pakken was, hoewel haar vertegenwoordiger zegt dat de realityster haar huis nog moet verlaten.

Zoals Page Six zaterdag exclusief onthulde, trok de in ongenade gevallen Bravo-ster zich terug uit een eerder gepland interview met ons op 8 maart nadat het nieuws over haar affaire op vrijdag bekend werd.

READ  'Verwoestende' tornado in Mississippi doodt 7, zegt ambtenaar

Voor meer Page Six reality TV-updates…


Er is een gesprek geweest met de bareigenaar Zijn samenwerking met Hydroyxcut en verschillende titels met zijn co-ster Tom Schwartz.

Hoewel Sandoval niet beschikbaar was voor interviews, weerhield de tegenslag hem er niet van om vrijdagavond op het podium op te treden met zijn band, Tom Sandoval en The Most Extras.

Een bron vertelde Page Six dat Maddicks “verblind” is door de affaire.
tomsandoval1/Instagram

Tijdens zijn optreden nam de zanger even de tijd om de beschuldigingen van bedrog aan het publiek toe te spreken.

“Ben je ooit een van de meest gehate mensen in Amerika geweest?” vroeg hij aan het publiek.

Toen Sandavol gezangen van “Ariana” van de menigte ontmoette, antwoordde hij: “We houden van haar.”

Een insider vertelde eerder aan Page Six dat Bravo de camera’s aan het ‘rollen’ is in een poging om de gevolgen van de vermeende ontrouw vast te leggen tijdens seizoen 10 van ‘Vanderpump Rules’, dat momenteel op woensdag wordt uitgezonden.

gearchiveerd onder

zaken
,

Ariana Maddix
,

Moedig
,

Uiteenvallen van beroemdheden
,

Beroemde koppels
,

Bedriegen
,

Rachel Lewis
,

Realiteit sterren
,

Reality-tv
,

Tom schepte zand
,

Vanderpump-regels
,
3/4/23

Accepteer meer…
https://pagesix.com/2023/03/04/tom-sandoval-raquel-leviss-planned-to-tell-ariana-madix-about-affair/?utm_source=url_sitebuttons&utm_medium=site%20buttons&utm_campaign=site%20site%20

Kopieer de URL om te delen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *