Titans release oude LT Taylor Levin, WR Robert Woods

Duron DavenportESPN3 minuten lezen

Titans brengen oude LT Taylor Eleven uit

De Tennessee Titans hebben Taylor Eleven, samen met Robert Woods en Randy Bullock, met de linkeruitrusting vrijgegeven.

Nashville, Tennessee. — De De Tennessee Titans hebben woensdag verschillende stappen ondernomen om de salarislimiet vrij te maken, door Taylor Levin, brede ontvanger Robert Woods, linebacker Zach Cunningham en kicker Randy Bullock vrij te geven.

De Titans zaten vóór de verhuizing van woensdag ongeveer $ 23,3 miljoen boven het salarisplafond. Door Levin ($ 14,8 miljoen), Woods ($ 12 miljoen), Cunningham ($ 8,9 miljoen) en Bullock ($ 2 miljoen) vrij te geven, bespaarden de Titans ongeveer $ 37,7 miljoen op hun limiet.

Levan, drievoudig aanvaller van de Pro Bowl, was nummer 11 in de draft van 2014. Levan, 31, ging het laatste seizoen in van het vijfjarige contract van $ 80 miljoen dat hij in 2018 tekende.

“Ik hoop dat ik genoeg heb gedaan om iets te maken waar alle Titan-fans trots op kunnen zijn, en ik hou van jullie allemaal”, zei Elf. Geplaatst op zijn persoonlijke Twitter-account.

De negenjarige veteraan is de speler met de langste vaste aanstelling op het Titans-roster. Leven onderging in drie jaar tijd twee ACL-operaties, waardoor hij de afgelopen drie seizoenen slechts 20 wedstrijden speelde.

Levan’s meest recente ACL-scheur vond vorig seizoen plaats in week 2 tegen de Buffalo Bills. Nu moeten elf uitzoeken of ze verder willen voetballen.

Hij werd vrijgelaten met een mislukte fysieke aanwijzing.

De Titans ruilden vorig jaar een oogst uit de zesde ronde van 2023 naar de Los Angeles Rams voor Woods, die in november 2021 van een ACL-traan komt.

Woods, 30, keerde terug van een blessure en speelde vorig seizoen in alle 17 wedstrijden. Woods, een veteraan van 10 seizoenen, registreerde 53 ontvangsten voor 527 yards en twee touchdowns in zijn enige seizoen bij de Titans.

Nadat Cunningham, 28, in 2021 werd vrijgelaten door de Houston Texans, eiste Tennessee hem vrij van ontheffingen. Een elleboogblessure hield Cunningham een ​​groot deel van vorig seizoen aan de kant. Hij speelde in 2022 in slechts zes wedstrijden en nam 24 tackles op.

Cunningham werd ook vrijgelaten met een mislukte fysieke titel.

Bullock, 33, deed 17 van de 20 velddoelpogingen en had vorig seizoen een recordaantal van 28 extra puntpogingen.

READ  Aziatische aandelen versoepelen vooruit op Amerikaanse inflatiegegevens, Fed-minuten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *