Een Thaise vrouw met lange benen


Berthy Jenner, Thaise vrouw

Mijn Thaise vrouw is aantrekkelijk om te zien en al helemaal voor Thaise mannen. Die houden niet zo van een mini-girl van 1.55 met een donkere huid. Voor een Thaise is zij met 1.69 vrij groot. Denk daarbij aan lange benen, een zeer licht gekleurde huid, lang haar, prachtig figuur en een mooi bekkie en je begrijpt dat, als ik ook maar één meter bij haar vandaan ben, zij alle aandacht krijgt van mannen.  Het is dan maar goed dat ik niet jaloers ben. Op een dag moesten we wat boodschappen doen. Daar ben ik niet zo gek op en dus splitsen we, ik koop de spullen die ik nodig heb en zij de rest, zo gaat het vlotter.
Mijn, destijds twee maanden zwangere, Yui vertelde mij, dat toen zij bij een rek met pakjes melk stond te kijken, zij knipogend werd aangesproken door een Thaise man.
‘Kan ik misschien iets voor je uit het rek halen?’
‘Ja’, zei Yui, ‘de paarse pakjes melk voor zwangere vrouwen.’
De man pakte de melk voor haar, draaide zich om en liep zonder iets te zeggen weg ….

Dit bericht stond eerder op www.Sifaa.nl 


Berthy Jenner
Over Berthy Jenner 41 Artikelen
Berthy Jenner is Haagse pensionado en blogger. Woont met Yui en dochter Robin in Chiang Mai, Thailand en geniet van elke dag. Meer van en over Berthy is te lezen op zijn blogsite www.sifaa.nl

5 Comments

  1. Beste Patrick,
    Bert heeft helemaal gelijk! Jouw gedachten moet je maar mijmeren, en zeker niet mededelen op ‘n gerespekteerd blog als ‘trefpuntazië’

  2. Als je liefje aandacht krijgt van mannen dan heb je volgens mij goud in handen. Val je zelf nog een beetje goed bij de vrouwen? *knipoog*

    Je mag je best trots voelen, nee jaloezie heb je niks aan. Dat maakt alleen maar dingen kapot, ken genoeg verhalen van relaties die kapot zijn gegaan daaraan. Nu ik reeds een paar jaar ongewild alleen ben kijk ik ook weer naar de vrouwen, ik ben ook geen slechte vis denk ik zo, maar enkele hengelaars gaven al snel blijk van jaloezie. Zien ze me met een vriendin om de foto, krijg je de vraag of je er wat hebt, okay kan, maar als iemand mijn ontkenning niet gelooft dan ben ik weg. Ik zit niet te wachten op verklaringen af moeten leggen. Nee, geef mij ook maar een gevoel van trots, ‘kijk die spetter, die schat, die is van mij’. Veel geluk!

  3. En ik vind ze net zo lekker omdat ze klein zijn en weinig wegen (dat is handig in bed) en dan dat lang zwart haar en die kleine borstjes met oversized tepels. Hmmmm

    • Nou ja zeg! Dat schrijf of zeg je toch niet op een blog als deze? Dat is barmeidentaal. Daarnaast nog eens behoorlijk seksistisch en alsof het een stuk vlees is dat je consumeert. Respectloos dus.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.