Sluit geen levensverzekering af

Het is 6 uur. We zijn vroeg op deze maandagochtend. Dat komt  omdat de kids in Robins klas een test moeten maken en wij haar een uur eerder naar school moeten brengen. Geen tijd om te ontbijten en dus rijden we na de school een stukje verder Chiang Mai in om bij het restaurant The Train te ontbijten. Bij het restaurant staat een tiental taxichauffeurs luidruchtig te praten over een collega die vorige week vermoord is in het gebouw SA condo. We kennen het gebouw maar keurden het af, omdat we het te louche vonden. Dit weekend zijn de daders opgepakt, te weten zijn echtgenote en haar nieuwe vriend. Zij dachten, ach dood, dan heb je geen last meer van hem en wij incasseren zijn levensverzekering wel even. Moraal van het verhaal: Sluit in Thailand geen levensverzekering af.

Berthy Jenner
Over Berthy Jenner 41 Artikelen
Berthy Jenner is Haagse pensionado en blogger. Woont met Yui en dochter Robin in Chiang Mai, Thailand en geniet van elke dag. Meer van en over Berthy is te lezen op zijn blogsite www.sifaa.nl

2 Comments

  1. Ik zou gezakt zijn meester Berthy, ik dacht dat het moraal ‘wees lief voor je echtgenote, dan heeft ze geen aanleiding een mes in je rug te steken’ was.

    • Beste Rob, ik was er niet bij, maar een echgenote die je laat vermoorden heeft toch niet het lieve karakter waar je op hoopt.

      Berthy

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.