Thailand Gidsland voor Nederland!!!


 

 

Een exclusief interview van rijzend DNT-correspondentt Drs.Onno Peilbaar met dr. Stiku Stiekumm van het ministerie van defensie en/of vreemdelingenbeleid.

Plaats: stationshal De Kapsalon Rotterdam

 

DNT: Ik sta hier in een enorme toonbank met dr……

Stiekumm: …. geen toonbank. Schip!

DNT: toonbank dus met dr. Stiku…..

Stiekumm: of de Kapsalon….

DNT: met dr. Stiku Stiekum van het Nederlandse ministerie van defensie. Dr. Stiekumm…

Stiekumm: Pardon journalistje. Ministerie van vreemdelingenbeleid,

DNT: alles defensie, net als bij ons. Geachte excellentie doktert, kunt u mijn landgenoten uitleggen waarom uw land ons arme Thailand heeft uitgeroepen tot gidsland?

Stiekumm: Eindelijk een vraag! En een goede. Thailand gidsland is onze leuze voor een nieuwe economische koers. Nederland gaat alles, nou ja bijna alles, onder de toonbank verkopen. Dat zit zo. Bij een volksraadpleging was een meerderheid …..

DNT: Zie je wel toonbank….

Stiekumm: Niet interruptereren ja! Ons volk sprak zich in meerderheid uit voor verkoop van sigaretten onder de toonbank. Dan kunnen onze lieve kindertjes ze niet zien en gaan dus niet roken. We hebben die maatregel subiet ingevoerd en wat bleek? Binnen een paar weken steeg de tabaksomzet met vijvevijvetig hele procenten. Dat is dus

DNT: mislukt beleid want…

Stiekumm: een enorme economische stimulans. Makro-economische anaalliezusjes toonden aan dat het vooral buitenlandse jongeren waren die onder de toonbank aangetrokken werden. Dat offereerdede een kans die je als vooruitziend regeerder niet moet laten liggen. Meteen per decreet afgekondigd dat alles wat slecht is voor de geestelijke en fysieke gezondheid van jongeren alleen nog van onder de toonbank verkocht kan worden. We hebben goed gekeken naar Thailand, waar onder de toonbank dealen al decennia lang een manier van leven is. En wat zien we daar: geweldige economische groei, tevreden bevolking, stabiele regering….

DNT: ho ho, dat gaat wel…..

Stiekumm: die het vertrouwen van de mensen heeft. We zijn nu een gigantische herstructurering aan het implemtereren. Alles wat slecht is voor kindertjes is gaat onder toonbanken van immenselijke afmetingen. Mobieltjes. Tablets. Verstandige ouders. Joints. Snelle brommerts. echtekapsalonOuwe auto’s. De Kapsalon….

DNT: ik zei het al, de toonbank …

Stiekumm: wordt het symbool van ons beleid. Wat is een kapsalon anders dan een geïmporteerd stuk vet voer in een ranzig alumunitie bakkie. Onmiddellijk onder de toonbank met die rommel. Het Centraal Plan Bureau projecteert de totale Verelendinges van alles wat zwak en buitenlands is binnen twee generaties. En zonder protest, want ze genieten van hun eigen ondergang. Ik zei het al: regeren is vooruitzien, knopen durven doorhakken. Dat dit in het altijd zo verdeelde Nederland mogelijk is danken we aan de VVV, de partij die na de geweldige verkiezingsoverwinning een half jaar terug alleen aan de macht is. Dat is democratie Peilbaar. Daar kunnen jullie weer wat van leren.

DNT: uhh, uhh, wat betekent VVV?

Stiekumm: Volkspartij Vaderlanders Voorwaarts.

DNT: u heeft geen Nederlandse volksnaam!

Stiekumm: Klopt. Mijn vader is een in Duitsland geboren Turk. Maar een goeie. Hij rookte niet. En hij liet mijn moeder en zusje alles voor me doen. Dan leer je wel dat je je handjes moet laten wapperen. Einde interview Peilbaar. En nou snel terug naar dat aggenebbes land van je, buitenlandert!


Redactie
Over Redactie 595 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.

1 Comment

  1. Weer een stukje heerlijke satire, die alles eens goed door de cacao trekt. Onder de toonbank natuurlijk.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.