Thailand. Ik heb geen verstand van vrouwen

Ik heb het uit onverdachte Thaise bron: ik heb geen verstand van vrouwen. De vrouwen die voorheen in mijn leven waren en daar vrijwillig of gedwongen uitstapten zullen er niet vreemd van opkijken.
Ik ditmaal wel. Ik kreeg het te horen van huisgenote Q. Onze elfjarige dochter. Ik moet afvallen, had ze me toevertrouwd. Alweer, reageerde ik verbaasd. Nergens voor nodig. Je maakt je druk om niks.  Waarop de enigszins pinnige repliek: jij hebt geen verstand van vrouwen.

Hans Geleijnse, Vrouwen, Verstand, Mannen
Eh? Geen idee…
van Fotostrana

Hoogste tijd voor een plaagstoot. ‘Wat weet jij van mannen, wat mannen willen?’ Ze maakte een wegwerpbeweging. Klare zaak. Van dattum. Hoe kom je daar nou toch bij, vroeg ik. Heb je me zelf verteld, zei ze.
Bewijs geleverd. Deze man heeft geen verstand van vrouwen. Hij maakt ze wijzer dan ze zijn.

 

Foto homepage: surprizingfacts.com

Gerelateerde berichten

Hans Geleijnse
Over Hans Geleijnse 304 Artikelen
Hans Geleijnse (1944, Zaandam). Voormalig beroepsmilitair en dienstweigeraar. Passie voor reizen, schrijven en muziek. Belandde in journalistiek, leerde het vak in de praktijk. Werkte twee decennia als buitenlands correspondent voor persbureau GPD en div. andere Nederlandse media. Woont sinds 2010 met partner en dochter in Thailand.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*