Tamar Hamlin twitterde dat hij vanuit huis naar de playoff-wedstrijd van Bills zal kijkenCNN

Buffalo Bills Veiligheid Tamar Hamlin Hij twitterde zondag dat hij vanuit huis naar de playoff-campagne van Bills tegen de Miami Dolphins in Orchard Park in New York zal kijken.

“Mijn hart gaat uit naar mijn jongens die vandaag meedoen!” Hamlin Dat twitterde hij. “Ondersteuning vanuit huis terwijl ik me focus op mijn herstel. Ik doe niets liever dan samen met ze zijn! LFG #billsmafia”

De tweet komt een dag later Hamlin Volgens ESPN en de Associated Press heeft hij naar verluidt de faciliteit van het team in Orchard Park, New York bezocht.

Bills offensieve lijncoach Aaron Cromer’s dochter, Brooke, schreef Hamlin was in training op Twitter.

“Ik zag Tamar vandaag en mijn ogen waren gevuld met tranen! Wat een wonder om hem te zien lopen. We zijn gezegend! “zei ze. schreef “Meer gebeden nodig! Het is een mooi moment voor jongens!

Op een foto die door Bills linebacker Matt Milano op Instagram werd gepost, glimlachte Hamlin terwijl hij een andere persoon begroette die niet in beeld was.

Noch de vertegenwoordigers van Hamlin, noch de Bills reageerden op het verzoek van CNN om commentaar.

De 24-jarige werd woensdag vrijgelaten uit het Buffalo General Medical Center nadat hij meer dan een week in het ziekenhuis had gelegen na een hartaanval op het veld tijdens een wegwedstrijd van 2 januari tegen de Cincinnati Bengals.

Hamlin werd aanvankelijk opgenomen in het ziekenhuis in Cincinnati, maar maandag werd hij overgebracht naar een faciliteit in Buffalo nadat doktoren hadden vastgesteld dat zijn kritieke toestand voldoende was gevorderd voor de operatie.

De Bills spelen zondag tegen de Miami Dolphins in de wildcardronde van de NFL.

READ  Xi, Blinken komen overeen om de banden tussen de VS en China te stabiliseren in zeldzame gesprekken in Peking

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *