Super Mario Bros.-film overschrijdt $ 1 miljard Global Box Office op zondag – Deadline

Zondag Update; Bijwerken naar laatste:… Verlichting/Nintendo/Universal Super Mario Bros.-film Supergame heeft tot en met zondag 1B$ gepasseerd aan de wereldwijde kassa. Het wordt nu 10E 10e animatiefilm in de geschiedenis die wereldwijd $ 1 miljard overschrijdtE De grootste animatiefilm aller tijden wereldwijd, de vorige Verschrikkelijke Ikke 2 En Minions: de opkomst van Kirau. Super Mario Bros.-film De titel is het derde licht dat $ 1 miljard bereikt.

De moloch wordt aangedreven tot een extra $ 68,3 miljoen De sessie brengt zijn internationale ontvangsten zondag in 80 overzeese markten $ 532,5 miljoen. Wereldwijd de beoordeling van vandaag $ 1.022 miljard.

Met name Japan is dit weekend geopend. Op 776 schermen bracht het grootste openingsweekend voor een animatiestudiofilm $ 14,3 miljoen op, evenals de grootste zaterdagkassa in de geschiedenis van Universal – de nr. Jurassic Wereldheerschappij. Binnen twee dagen, Super Mario 1B werd de snelste Universal-film die Yen bereikte, en het weekend was de grootste Universal-opening aller tijden.

Daten, Super Mario Werkt over meerdere composities. Behalve fijn porselein bijvoorbeeld, is het voorbij Jurassische wereld 12%, 16% ervoor Bevroren II27% voorsprong Partners32% is hoog Schoonheid en het beest; 33% lood Spider-Man: Ver van huis En 51% meer dan vorig jaar Minions: De opkomst van Gru.

Verder…

Eerder, zaterdag: Het was slechts een kwestie van tijd. Illumination/Nintendo/Universal, met beoordelingen tot en met zondag Super Mario Bros.-film Verwacht wordt dat het morgen wereldwijd $ 1 miljard zal overschrijden, wat de eerste release van 2023 en de vijfde van het pandemische tijdperk markeert. Komt binnen 26 dagen aan. Wauw!

De door Aaron Horvath/Michael Zelenik geregisseerde moloch passeerde eerder deze week wereldwijd $ 900 miljoen. $ 970 miljoen. in het, $ 483 miljoen Van de internationale kassa, in eigen land $ 487 miljoen.

READ  Aandelenfutures zullen donderdag vlak worden als de deal over het schuldenplafond het Huis passeert

Majors dit weekend omvatten opmerkelijke openingen in Korea en Japan. Vanaf vrijdag staat Korea op de tweede plaats met een totaal van $ 1,65 miljoen. In Japan is het spel sterk.

Illumination van Chris Meledandri is de derde titel die $ 1 miljard overschrijdt.

Super Mario Bros Het was al de nummer 1 release van 2023 wereldwijd. Met $ 1 miljard is Mario & Luigi nu de grootste animatietitel ter wereld vanaf 2019 en de nummer 1 animatiestudiofilm voor dezelfde periode. Super Mario Nu is Universal’s nee. 3 grootste animatiefilm, (Terug Partners En beruchte m3, vorig Minions: De opkomst van Gru)

Andere mijlpalen: The Plumbers is wereldwijd de zevende grootste film van Universal. Jurassic Wereldheerschappij En Verschrikkelijke Ikke. Pic is de op drie na grootste film die de wereldwijde kaartverkoop sinds 2019 heeft overtroffen Jurassic Wereldheerschappij, Doctor Strange in de diversiteit van waanzin En Minions: De opkomst van Gru.

Meltandri was vorige week op CinemaCon in Las Vegas en nam donderdag de prijs voor excellentie in animatie in ontvangst. In die tijd, zo vertelde hij, stroomde het publiek naar drie verschillende theaters om de film tijdens het openingsweekend te bekijken. Op een gegeven moment, zei hij, bestond het publiek uit grootouders, kinderen, stelletjes en mensen die verkleed waren als “die een ongelooflijke tijd hebben”. Hij merkte op: “Het deed me beseffen dat onze film destijds in 25.000 theaters over de hele wereld werd vertoond en de hoeveelheid geluk die we dat publiek gaven, was in een tijd dat de wereld geluk nodig had. Slecht.” De film schreef geschiedenis met de grootste wereldwijde opening ooit voor een geanimeerde titel.

READ  De aandelen Azië-Pacific stegen toen de Amerikaanse inflatiecijfers de aandacht trokken

“Deze hele kunstvorm zal niet door onze vingers glippen, want iedereen hier is vastbesloten om het beter dan ooit te maken”, zei hij tegen de verzamelde exposanten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *