Stuur hét eindejaarsverhaal in!


eindejaarskopij oproep 2015

Beste bezoekers/lezers/schrijvers, fotografen (allen m/v),

Waar we ons ook ter wereld bevinden, we zitten in hetzelfde schuitje: de donkere dagen voor Kerst. Dan wordt het massaal vrede op aarde. Een weekje later breekt het nieuwe jaar aan met vooral persoonlijke voornemens. Van anders, beter doen dan het afgelopen jaar (de rokers zweren heilig hun slechte gewoonte weer af).

Trefpunt Thailand is zo jong dat we onze eerste kerst/eindjaar-viering meemaken. Als redactie zouden we het geweldig vinden wanneer we van jullie korte of langere verhalen toegestuurd krijgen met als thema ‘de laatste zeven dagen van 2015’.

Daarmee is ook het enige criterium aangegeven, die laatste zeven loodjes naar 2016. Hoe dat wordt ingevuld is de vrijheid van de inzend(st)er. Persoonlijk of over het woonland, beschouwend of anekdotisch, thriller of romance, fotorepo of één adembenemende plaat. Ongetwijfeld gaan jullie inzendingen hét eindejaarsverhaal of foto van de eeuw opleveren. En de eeuw is nog jong!

 

ooknieuwjaar

 

 

We willen vanaf maandag 21 december eindjaarskopij gaan plaatsen. Doe mee!

Zovast bedankt!

 

 

 

 

 

 

 


Redactie
Over Redactie 640 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.