Steph Curry, Jordan Pool Warriors vs Spurs

Voor A Een recordaantal bezoekers in de Alamodome Vrijdagavond, de Golden State-strijders Die van hen was Beste wegwedstrijd van het seizoenslaan San Antonio Spurs 144-113.

Het was erg leuk en de meeste spelers verdienen lof voor hun prestaties. Dus laten we dat doen door de shows te rangschikken. Zoals altijd rangschikken we elke speler op basis van verwachtingen, waarbij een “B”-cijfer de gemiddelde prestatie van die speler vertegenwoordigt.

Opmerking: True-shooting percentage (TS) is een maatstaf voor score-efficiëntie die goed is voor drieën en vrije worpen. Bij het invoeren van de wedstrijden van vrijdag was het competitiegemiddelde 57,7%.

Draymond groen

29 minuten, 6 punten, 12 rebounds, 4 assists, 3 steals, 1 block, 2 omzet, 3 fouten, 3-uit-5 schieten, 0-uit-1 drieën, 60,0% TS, +20

Een kliniek uit Draymond. Het voelde alsof elk schot dat de Spurs maakten, werd bestreden door Dre en terugkaatste door Dre, wat resulteerde in een door Dre geleide snelle break.

Naar mijn mening is Green de belangrijkste speler in het team voor deze roadtrip van vijf wedstrijden. Het zullen krijgers zijn Derde in de competitie in de verdediging thuis en 29e op de weg. Als ze hun wegproblemen willen omkeren – hun vierde overwinning in 20 wegwedstrijden – begint het bij de verdediging. Zolang Dre een krijger is, begint hun verdediging bij hem.

Klasse A

Bonus na de wedstrijd: Is gelijk aan teamleider in plus/min.

Kevon Looney

21 minuten, 14 punten, 10 rebounds, 3 assists, 2 balverlies, 3 overtredingen, 6-van-7 schieten, 2-van-3 vrije worpen, 84,1% TS, +6

Looney heeft zijn speelminuten iets zien dalen sinds de terugkeer van Andre Iguodala, met Jamichel Green en James Wiseman buitenspel. Steve Kerr lijkt zich meer op zijn gemak te voelen bij het spelen van een kleine bal als Iguodala in de buurt is.

Maar Looney is fantastisch geweest in de minuten die hij heeft gekregen. Naarmate de Warriors kleiner werden, bloeiden ze op. Toen ze groot werden, scoorde Looney efficiënt, haalde rebounds binnen en speelde een sterke verdediging (Jakob Baldl schoot 2-uit-9). Dat hij de slechtste plus/minus van het team had, is geen aanklacht tegen hem, maar een indicatie van welke opstellingen beter presteerden tegen San Antonio.

READ  Wall Street sluit op banencijfers, schuldenverzuim vermeden

Klasse A

Bonus na de wedstrijd: Slechtste plus/minus in het team.

Andreas Wiggins

27 minuten, 16 punten, 5 rebounds, 2 assists, 1 stelen, 2 blokken, 1 omzet, 3 fouten, 7-van-17 schieten, 2-van-8 drieën, 47,1% TS, +18

Wiggins worstelde een beetje met de prestaties, maar ik dacht dat dit zijn beste spel was sinds hij terugkeerde in de line-up. Het scoren was misschien een beetje flauw, maar hij was agressief in elk facet van het spel en speelde een prima verdediging.

Graad: B+

Stap kerrie

23 minuten, 15 punten, 4 rebounds, 3 assists, 1 blok, 3 fouten, 6-van-12 schieten, 2-van-7 drieën, 1-van-1 vrije worpen, 60,3% TS, +12

Curry met 15 punten in slechts 23 minuten beter dan het competitiegemiddelde is nogal hilarisch, en onze eerste gedachte is “hij is nog steeds roestig”.

Maar hoe goed is hij? Ondanks de donut in de omzetkolom geeft het trio van assists niet nauwkeurig weer hoe goed hij de aanval uitvoerde.

Pas op mensen. Hij wordt weer heet.

Graad B

Klei Thompson

23 minuten, 16 punten, 3 rebounds, 4 assists, 1 omzet, 3 fouten, 7-van-10 schieten, 2-van-3 drieën, 80,0% TS, +19

Clay had een zeer belangrijke prestatie in deze wedstrijd. Buiten de eerste twee minuten duurde het tot het begin van de tweede helft voordat de Warriors het gevoel hadden de wedstrijd onder controle te hebben. De Dubs hadden in de eerste minuut een paar keer balverlies (waarvan één toegegeven door Thompson), en de Spurs maakten wat schoten. Het voelde alsof ik de wedstrijd van San Antonio inging.

Toen zette Clay hem aan en maakte snel een einde aan alle hoop en dromen die San Antonio had.

READ  'American Idol' 2023: Wie ben ik ezel? Iyam Dongi heeft gewonnen

Een van de beste optredens van het jaar. Hij is echt zijn ritme aan het vinden.

Kwaliteit: A+

André Iguodala

18 minuten, 5 punten, 4 rebounds, 1 assist, 1 steal, 1 block, 2 omzet, 1 fout, 2-uit-3 schieten, 1-uit-2 drie, 83,3% TS, +16

Iguodala’s derde wedstrijd van het seizoen was ongetwijfeld zijn beste. Hij liet zien dat hij nog wat atletisch vermogen heeft en dat hij nog steeds verdedigend kan spelen. Wat nog belangrijker is, hij liet zien dat een small-ball line-up met hem nog steeds kan gedijen. En, net als in zijn eerste twee wedstrijden, bewees hij aan degenen die dachten dat hij een veredelde assistent-coach was, dat hij echte minuten kon spelen.

Klasse A-

Antonius Lam

24 minuten, 13 punten, 5 rebounds, 2 assists, 1 blok, 1 omzet, 4 fouten, 5-van-7 schieten, 3-van-4 drieën, 92,9% TS, +18

Ik was echt verrast dat Lamb “slechts” drie foto’s nam vanuit het centrum, omdat ik het gevoel had dat hij minstens vijf foto’s had. Hij maakte een enorm verschil in de eerste helft toen de Warriors een kleine voorsprong omdraaiden in een uitbarsting.

De fouten waren niet de beste, soms een teken van een gebrek aan positie, maar al het andere aan zijn spel was absoluut fantastisch.

Klasse A

Donte DiVincenzo

25 minuten, 22 punten, 7 rebounds, 5 assists, 2 steals, 1 omzet, 2 fouten, 7-van-17 schieten, 4-van-12 drieën, 4-van-4 vrije worpen, 58,4% TS, +20

Iemand nog steeds sceptisch over DiVincenzo’s toevoeging buiten het seizoen? Nee?

Dacht niet zo.

Het was passend dat DTV het onthulde in de Alamodome, dezelfde locatie waar hij een ongelooflijke prestatie leverde als hoofdrolspeler. Villanova naar een NCAA-kampioenschap. Hij deed alles in deze wedstrijd. ernstig, Alles.

Klasse A

Bonus na de wedstrijd: Is gelijk aan de beste plus/minus van het team.

READ  Het Soedanese leger heeft ingestemd met een driedaags staakt-het-vuren voorafgaand aan Eid

Jordan Poole

31 minuten, 25 punten, 3 rebounds, 6 assists, 1 steal, 2 balverlies, 4 fouten, 8-van-16 schieten, 2-van-6 drieën, 7-van-8 vrije worpen, 64,0% TS, +19

Tegen welk team stond Vincenzo in de nationale kampioenswedstrijd in de Alamodome? Poole’s Michigan-team. Het was dus passend dat zij de twee topscorers waren in deze wedstrijd. Sommige dingen zijn logisch.

Dit toernooi is alles waar je aan denkt als je je een mooie poolprestatie voorstelt. Het was in gelijke delen flitsend en substantieel. Hij is heel grappig.

JP was zeer getalenteerd, terwijl hij de show droeg met een prachtig inside-out spel. Toen de beveiliging zijn benen afhakte, reed hij. Toen ze het pad afsneden, trok hij zich terug. Toen ze zijn schot namen, vond hij een open man.

Briljant.

Kwaliteit: A+

Bonus na de wedstrijd: Leidde het team in punten en assists.

Mozes Moody

18 minuten, 12 punten, 2 rebounds, 3 assists, 1 stelen, 4-van-7 schieten, 2-van-5 drieën, 2-van-4 vrije worpen, 68,5% TS, +7

Ik vond het een van de beste games uit Moody’s carrière, punt uit.

Zoals ik vaak opmerk, maakt het deksel niet goed of slecht. Hij maakte niet veel fouten, maar hij maakte ook niet veel plays. In dit spel verving hij de laatste … door de eerste. Hij was agressief bij aanvallen, niet alleen genoegen nemen met de drie, maar ook doordringen, contact maken, afmaken en open teamgenoten vinden. En hij deed het allemaal zonder een omzet of overtreding te begaan.

Meer van dit, alsjeblieft!

Klasse A

Vrijdag inactief: Patrick Baldwin Jr., JaMichael Green, Ty Jerome, Jonathan Cuminga, Ryan Rollins, James Wiseman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *