Sociëteit Zeezicht opent haar deuren

Op 25 september, na een aanloop van een half jaar praten, denken, prullenbakken vol verfrommelde ideeën en zo nu en dan een prettige lunch samen, hebben twee Nederlandse bewoners van Bangkok, Else Geraets en Paul van der Hijden het plan opgevat om een sociëteit voor Nederlanders te starten.

Vanwege ons gevoel voor locatie en optimistisch humeur hebben we deze midden in Bangkok gelegen locatie voor de gelegenheid omgedoopt tot ‘Zeezicht’. Een ontmoetingsplaats voor Nederlanders van alle leeftijden, jong en oud, samen of alleen, leden en niet leden, woonachtig of toerist.

Paul van der Hijden, Thailand, Sociëteit Zeezicht
Het Logo van de nieuwe sociëteit (Spirit Cinevideo Thailand).

Een ontmoetingsruimte overdag bedenken is een ding, realiseren ligt aan het enthousiasme van degenen die het mogelijk maakten en de bezoekers. De bezoekers bepalen de invulling van deze nieuwe ontmoetingsplek. Tijd voor een kop koffie? Een gesprek? Samen een excursie plannen? Het kan allemaal.

Het bekende Grand Café The Green Parrot in 6 Sukhumvit 29 (in Hotel Mermaid) stelt haar lokaal ter beschikking aan het initiatief op dinsdag van 11:00 tot 14:00.
De Nederlandse Vereniging Thailand in Bangkok, evenals de Nederlands Thaise Kamer van Koophandel heeft het afgelopen half jaar voor publiciteit gezorgd (de patrijspoorten) via haar ledenpost.

Bij deze nodigen wij u dan ook uit om onze sociëteit te bezoeken en mede invulling te komen geven. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 25 september om 11 uur ’s morgens.

U bent van harte welkom.

 

illustratie:

Spirit Cinevideo Thailand

Over Paul van der Hijden 27 Artikelen
Geboren Limburger Paul van der Hijden (1951) studeerde voor maatschappelijk werker en werkte jarenlang o.a in de crisisinterventie, psychiatrie, jeugdhulpverlening, ongehuwde moederzorg, zelfhulpondersteuning en buddyzorg. In 1992, bij toeval op vakantie in Thailand, besloot hij daar ooit zijn pensioenjaren door te gaan brengen. Na vervroegde uittreding maakte hij in oktober 2008 zijn droom waar. In Thailand is hij actief geweest in de Nederlandse Vereniging Thailand.