Bang kat in de zak te kopen? Lees dan dit


Recensie Grenzen zijn mensenwerk van Jos Campman, journalist, Bangkok

 

Jos Campman, Typisch Thailand, Recensie, Mensnwerk

 

Hier zie je het logo van Typisch Thailand, een project van de Nederlandse journalist Jos Campman.

Campman las Grenzen zijn mensenwerk en schreef er een uitvoerig verhaal over op de Facebook-pagina van Typisch Thailand en op zijn website.

We waren er blij mee. Zijn recensie geeft blijk van leesplezier. Maar wat nog aardiger is, Jos gaf niet alleen zijn mening, hij gaf er ook een korte samenvatting bij van elk van de dertien verhalen. Wie aarzelt met bestellen van ons boekje uit vrees een kat in de zak thuisbezorgd te krijgen kan na lezing van deze recensie goed geïnformeerd een besluit nemen!

Over Jos Campman

Redactie, Jos Campman, Typisch Thailand
Jos Campman op pad in Thailand

Jos Campman, een vijftiger, kan bogen op ruime journalistieke ervaring in verschillende disciplines. Hij was verslaggever, chef redactie, hoofdredacteur bij zowel regionale dagbladen als de regionale omroep. Meer bijzonderheden vind je op zijn website en op zijn eigen Facebook-pagina.

Campman woont sinds 2013 in Bangkok. Zijn Typisch Thailand beoogt met aandacht voor opmerkelijke Thaise zaken  inzicht te geven in and en vooral bevolking.

Campman schrijft tevens over Thailand voor weekblad De Groene Amsterdammer.

 


Redactie
Over Redactie 639 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.