QB Lamar Jackson beweert een ruil te hebben aangevraagd bij de Ravens

ESPN3 minuten lezen

Harbaugh: Ik heb de tweet van Lamar niet gezien, maar ik hoop dat hij blijft

Coach John Harbaugh blijft optimistisch dat QB Lamar Jackson in Baltimore zal blijven, ondanks tweets waarin zijn handelsoptie wordt beschreven.

Lamar Jackson Maandag zei hij dat hij een ruil had aangevraagd Baltimore Ravens Het team is “niet geïnteresseerd in het voldoen aan mijn waarde” in contractbesprekingen.

Ster quarterback Dat maakte hij bekend op TwitterHij zei dat hij het verzoek op 2 maart had gedaan.

“… Ik hou van voetbal en het is mijn droom om een ​​team te helpen de Super Bowl te winnen.” hij twitterdeRavens-fans zijn “geweldig, maar ik moest de beste zakelijke beslissing nemen voor mijn gezin en mij. Het maakt niet uit hoe ver ik ga of waar mijn carrière me ook brengt, ik zal dicht bij de fans van Baltimore blijven. Herd Nation en de hele staat Maryland. Je zult me ​​weer zien.’

De Ravens plaatsten de niet-exclusieve tag op Jackson, die hem kon vertegenwoordigen en een offerteblad met een ander team kon ondertekenen. Zonder een biedingsformulier zou Jackson dit seizoen $ 32,416 miljoen verdienen als hij onder de titel speelt. Als Jackson een aanbiedingsblad tekent en de Ravens komen niet overeen, krijgt Baltimore twee eerste ronde keuzes.

Vorige week waarschuwde de NFL teams in een memo dat ze alleen met Jackson mochten onderhandelen omdat hij geen NFLPA-gecertificeerde agent had.

“Voor alle duidelijkheid, meneer Jackson wordt momenteel niet vertegenwoordigd door een NFLPA-gecertificeerde agent”, aldus de memo. “Schending van deze bepaling kan resulteren in de niet-acceptatie van een aanbiedingsformulier of spelerscontract dat is aangegaan door Mr. Jackson en de nieuwe club.”

NFL-teams kunnen een boete van $ 47.000 krijgen als een club onderhandelt over een contract met een agent of vertegenwoordiger die niet is doorgelicht door de NFLPA.

Afgelopen september vertelde een bron aan ESPN’s Adam Schefter en Chris Mortensen dat Jackson een bod van Baltimore afsloeg dat $ 133 miljoen gegarandeerd bij ondertekening omvatte, $ 175 miljoen gegarandeerd voor blessures en $ 200 miljoen in totaal gegarandeerd als hij op dag vijf op het roster zou staan. 2026 is het jaar van de competitie. $ 200 miljoen zou het op een na hoogste van alle kwartalen zijn Deshaun Watson (Vijf jaar, $ 230 miljoen gegarandeerd) en meer dan ondertekende contracten Kyler Murray ($ 103,3 miljoen gegarandeerd bij ondertekening) en Russel Wilson ($ 124 miljoen gegarandeerd bij ondertekening) vorig jaar. Schefter en Mortenson zeiden in september dat Jackson een volledig gegarandeerd contract wilde, vergelijkbaar met dat van Watson.

Jackson’s atletisch vermogen heeft van de Ravens de afgelopen vijf seizoenen een van de meest succesvolle teams gemaakt. Zijn record van 45-16 (.738) is het vierde beste van alle quarterbacks die in het Super Bowl-tijdperk debuteerden, met een achterstand van . Patrick Mahomes, Tom Brady en Roger Staubach. Jackson werd na het seizoen 2019 uitgeroepen tot MVP van de NFL. De Ravens hebben de afgelopen twee seizoenen geworsteld zonder Jackson en gingen tijdens zijn afwezigheid met 3-9 (.308).

Maar Jacksons verleden en uithoudingsvermogen zijn onder de loep genomen. In de afgelopen twee seizoenen heeft Jackson in totaal 33 touchdown-passes en 20 onderscheppingen gemaakt en 11 wedstrijden gemist, waaronder een verlies in de play-offs. Bengalen van Cincinnati Laatste seizoen.

Jamison Hensley van ESPN heeft bijgedragen aan dit rapport.

READ  Adani staat voor kritieke dag na mislukte aandelenverkoop van $ 2,5 miljard

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *