Pistons depth chart na het NBA-ontwerp van 2023 en vóór free agency

Ausser Thompson arriveert voor de eerste ronde van de 2023 NBA Draft (Foto door Arturo Holmes/Getty Images)

De Detroit Pistons kwamen uit de 2023 NBA Draft en hadden twee spelers die hen meteen konden helpen.

Ze drongen op de hekken aan met Auser Thompson op vijfjarige leeftijd, een spraakmakend verdedigend vooruitzicht en een van de beste atleten in zijn klasse.

Detroit ruilde vervolgens naar de 25e keuze om het te pakken Marcus ChaucerEen stoere 3-en-D point guard uit Houston, hij toonde vorig seizoen groot leiderschap terwijl hij een van de beste teams in de NCAA leidde.

De verdediging van Thompson moet meteen spelen, en Chaucer is een doorgewinterde 22-jarige vloerleider die de Pistons meteen wat bescherming kan bieden en vanaf de bank kan schieten.

Dus zullen beiden in de rotatie zijn om het seizoen te beginnen? Zo ziet de dieptekaart van de Pistons er op dit moment uit.

Pistons depth chart na het NBA-ontwerp van 2023 en vóór free agency

Ik neem aan dat de Pistons hun teamopties op Alec Burks en Isaiah Livers voor deze doeleinden gebruiken. Detroit zal nog enkele toevoegingen doen in free agency en trades, dus dit is niet het uiteindelijke product, maar geeft je een idee van waar ze aan werken in free agency:

  • Kate Cunningham/Gillian Hayes/Marcus Chaucer
  • Jaden Ivy/Alec Burks
  • Auser Thompson / Jesaja Levers
  • Bojan Bogdanovic/Jesaja Stewart
  • Jalen Duran/James Wiseman/Marvin Bagley III

Er zijn momenteel 12 plaatsen bezet, hoewel verwacht kan worden dat een aantal van deze spelers aan het begin van volgend seizoen doorstromen naar andere teams.

READ  Tijdens een onaangekondigd bezoek aan Irak beloofde de chef van het Pentagon de Amerikaanse troepen daar te houden

De Detroit Pistons hebben ten minste drie vragen op weg naar free agency.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *