De permanente educatie van Trefpunt Thailand: extra nieuwsbrief, VVTT

Redactie Trefpunt Thailand, Nieuwsbrief, VVTT
. not our line of work.…..

Al doende leert men en dat geldt ook voor Trefpunt Thailand. Als extra service aan onze bezoekers bieden we een tweede nieuwsbrief. En we doen een doekje open over uitgangspunten en eigendom van onze site.

De Nieuwsbrief

Vanaf heden biedt Trefpunt Thailand een dagelijkse nieuwsbrief en éénmaal per week op zondag een wekelijkse. De dagelijkse nieuwsbrief vermeldt alle nieuwe verhalen van de voorafgaande 24 uur. Tijdstip van verzending: dagelijks 0100 Amsterdam/0600 Bangkok tijd.

De wekelijkse nieuwsbrief wordt iedere zondag op hetzelfde tijdstip verstuurd. In die nieuwsbrief worden alle gepubliceerde verhalen van de voorafgaande week vermeld.

Op de Homepage van onze site vinden nieuwe inschrijvers in de rechterkolom een blokje ‘schrijf je in op onze nieuwsbrief’. Daar kun je aanvinken voor welk type je kiest en naar welk emailadres de nieuwsbrief moet worden verzonden. Volledige naam mag, alleen voornaam kan ook.

Al abonnee? Opgelet!

Onderaan elke nieuwsbrief staat een link met ‘instellingen wijzigen’. Klik die aan en maak de keuze voor wekelijks of dagelijks. Gemaakte keuze vervolgens opslaan. Doe je dit niet dan ontvang je op basis van je huidige inschrijving en instellingen de dagelijks en de wekelijkse nieuwsbrieven. Dit was technisch gezien de meest handige manier om deze wijziging door te voeren.

Achtergrond van deze service is dat we bezoekers die met een overvolle mailbox kampen de mogelijkheid willen bieden ze;f te reguleren. Overigens worden de nieuwsbrieven automatisch ook op onze Facebook- en Twitterpagina’s geplaatst, evenals de verhalen afzonderlijk. Bezoek vooral onze Facebook-pagina, deel onze verhalen met je FB-vrienden en vergeet vooral niet ons te ‘liken‘. Daar houden we van en zijn we jullie bij voorbaat erg dankbaar voor.

Andere opmaak nieuwsbrief

De nieuwsbrief wordt automatisch verstuurd met een bulkmail-programma dat naar de naam MailChimp luistert. Luisteren is overigens een groot woord, het beestje is zeer eigenzinnig en fijngevoelig, zit vol met apenstreken. De afgelopen weken hebben we de opmaak van de nieuwsbrief verlevendigd met foto’s. waarbij herhaaldelijk storingen in de verzending optraden. Vaak was sprake van incomplete mails, soms hebben we dat opgevangen door diezelfde dag opnieuw te verzenden. Onze excuses voor de overlast en ongemak. We doen er alles aan om vriend MailChimp te dresseren.

Vereniging Vrienden van Trefpunt Thailand

Teneinde eigendom en beheer van onze site zo transparant mogelijk te maken hebben we ons in Nederland bij de Kamer van Koophandel laten registreren als vereniging met beperkte rechtsbevoegdheid (en zonder winstoogmerk). De bijzonderheden hierover zijn te vinden onder Wie en Wat op de Homepage, waarvan de tekst is aangepast en geactualiseerd.

Alle correspondentie over vereniging en verenigingszaken graag naar het VVTT-emailadres: info@thailandtref.com.

Tenslotte: Trefpunt Thailand is een zaak van vrijwilligerswerk. Wij kunnen versterking prima gebruiken, zowel voor redactiewerk, technische tips en bovenal voor mooie nieuwe verhalen. Schroom niet, gesel het toetsenbord en kom op ons Trefpunt tussen al dat andere moois te staan. Redactieadres: post@thailandtref.com.

Deze oproep geldt nadrukkelijk ook voor onze vaste auteurs en gastauteurs.

 

Met vriendelijke groeten,

Redactie Trefpunt Thailand

Antonin Cee

Hans Geleijnse

 

 

 

Over Redactie 797 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.