Pattaya verbiedt wild neuken met condoom

Een deels begroende helling van de Pratamnak Mountain in Pattaya is na zonsondergang populair bij liefhebbers van het wild neuken. Omwonenden, die hun behoeften netjes bevredigen in de talloze hotels en condo’s daar, klagen. Een ijverige redacteur van Pattaya One gaat met fotograaf het op straat liggende nieuws natrekken. Geïnterviewde groenschoonhouders vertellen dat ze dagelijks sporen van ‘’onzedelijke gedragingen’’ opruimen. Condooms! De fotograaf neemt het ’’gevaarlijke materiaal’’ in close up. De krant alarmeert het stadsbestuur over de keiharde primeur. Dat college, op de bres voor de goede reputatie van Pattaya, stuurt voortaan ‘security officers’ naar het zedeloze heuveltje. Betrapte wildneukers krijgen een prent aan hun kont. De op z’n gat liggende plaatselijke condoomhandel komt na deze klap vast niet meer overeind

Hans Geleijnse
Over Hans Geleijnse 345 Artikelen
Hans Geleijnse (1944, Zaandam). Voormalig beroepsmilitair en dienstweigeraar. Passie voor reizen, schrijven en muziek. Belandde in journalistiek, leerde het vak in de praktijk. Werkte twee decennia als buitenlands correspondent voor persbureau GPD en div. andere Nederlandse media. Hij woonde met partner en dochter ruim tien jaar in Thailand.

1 Comment

  1. Tja, als de prinsemarij en de hotemetoten niks in de kontzak kunnen stoppen dan wordt het verboden….
    In mijn jonge tijd mocht het ook niet maar deden we ‘het’ in het Kerkhoflaantje. Allemaal vluggertjes want er zag er altijd wel een iets bewegen achter een grafsteen….

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.