Patriots in positie om Bill Belichick als favoriet toe te voegen na de bezuinigingen van Titans

Door Keegan Stiefel
4 uur geleden

Het besluit van de Tennessee Titans om woensdag vier spelers te schrappen zette veel mensen aan het denken. Vooral fans van New England Patriots.

Tennessee zou naar verluidt brede ontvanger Robert Woods, kicker Randy Bullock en linebacker Zach Cunningham hebben geschrapt in een poging om kosten te besparen. Meer dan 38 miljoen dollar In de kapkamer, volgens Tom Pelissero van NFL Media.

De Patriots hadden een upgrade nodig bij het tackelen en werden onmiddellijk gekoppeld aan Eleven als een potentiële speler om dit laagseizoen de schroothoop te raken. Fans van New England willen misschien een van de andere delen bekijken.

Cunningham, die in slechts 10 wedstrijden speelde gedurende twee seizoenen bij de Titans, was ooit een favoriet van Patriots-hoofdcoach Bill Belichick.

Op de pro-dag van Cunningham in 2017, toen de linebacker uit Vanderbilt kwam, nam Belichick de leiding over een pre-draft-training en gaf deze aan de Commodore. Een-op-een instructie. Cunningham zal voor de training deelnemen aan een filmsessie met Belichick.

“Om in dezelfde kamer te zitten als een man die ik zag opgroeien, die me aan het grillen was en me vragen stelde over onze verdediging en zo, het was absoluut een gekke ervaring voor mij”, vertelde Cunningham aan NESN’s Zach op zijn profdag. stuur.

De Patriots hebben nooit de kans gehad om Cunningham op te stellen, aangezien hij 26 plaatsen kreeg (nr. 57 algemeen voor de Houston Texans) voor de eerste keuze van de Patriots in die draft. Cunningham zou goed spelen voor de Texanen en zou uiteindelijk een vierjarige verlenging van $ 58 miljoen ondertekenen die in 2021 zou worden vrijgegeven voordat hij tekende bij de Titans.

READ  Broward County, Florida: Ernstige overstromingen in de omgeving van Fort Lauderdale met een record aan regenval

De Patriots hebben toen geen actie voor hem ondernomen, maar nu hebben ze nog een kans om Cunningham te grijpen. New England heeft echt een solide kern van linebackers opgebouwd, maar zou naast Jawan Bentley zeker nog een off-ball optie kunnen gebruiken.

En als het goedkoop is, zou de derde keer de charme kunnen zijn voor de vakbond Belichick-Cunningham.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *