Overstromingen in Bucks County: Slachtoffers geïdentificeerd, zoektocht naar 2 vermiste kinderen gaat door

Boven Makefield Township, Pa. (CBS) – Het kantoor van de lijkschouwer heeft de vijf slachtoffers geïdentificeerd van plotselinge overstromingen in het weekend in Upper Makefield Township, Bucks County.

Ze zijn geïdentificeerd als de 78-jarige Enzo Debiro uit Newtown Township, de 53-jarige Susan Barnhart uit Titusville, New Jersey, de 32-jarige Kathryn Chely uit Charleston, South Carolina, en de 64-jarige Yuko Love. van Newtown. township en Linda DePioro, 74, van Newtown Township, volgens Bucks County Lijkschouwer Meredith Buck.

Enzo DePiro, Barnhart en Celi werden zaterdag gered door bemanningen, terwijl Love en Linda DePiro zondag werden gevonden, zei Buck.

Buck zei dat alle vijf de sterfgevallen verband hielden met het weer en een ongeluk waren. Alle vijf mensen verdronken in de plotselinge overstroming en Love raakte ook gewond, zei Buck.

“We betuigen ons diepste medeleven aan de families en vrienden van de slachtoffers in deze zeer moeilijke tijd”, zei Buck. “Dit is een trieste tijd voor deze families, deze gemeenschap en heel Bucks County.”

Twee kinderen worden vermist door de overstroming. De zoektocht naar de 2-jarige Matilda Shiels en haar 9 maanden oude broertje Conrad Shiels is maandagochtend hervat, aldus de politie.

De 2-jarige Matilda Shiels en haar 9 maanden oude broertje Conrad Shiels

Vader Jim Shiels en hun 4-jarige zoon en oma overleefden de overstroming. Maar hun 32-jarige moeder van drie kinderen, Celie, stierf.

“De vader nam zijn 4-jarige zoon mee, terwijl de moeder en grootmoeder twee extra kinderen van 9 maanden en 2 jaar oud meenamen”, zei brandweercommandant Tim Brewer van Upper Makefield Township. “Op wonderbaarlijke wijze kwamen de vader en zijn zoon er veilig uit, maar de grootmoeder, moeder en twee kinderen werden meegesleurd door het overstromingswater. We hebben ook de moeder gered, die een van de doden was.”

De oom van Matilda en Conrad, Scott Ellis, sprak namens de familie en zei dat ze dankbaar waren voor hun steun.

“Onze familie wil onze diepste dank betuigen voor de enorme inzet van de vele hulpverleners die onvermoeibaar in gevaarlijke en moeilijke omstandigheden hebben gewerkt om de slachtoffers van deze vreselijke tragedie te redden. Hun vriendelijkheid, medeleven en moed hebben ons kracht gegeven in deze onuitsprekelijke tijd. ,’ zei Ellis.

Brewer zei dat sonar-, lucht- en wateroperaties maandag konden worden gebruikt om reddingsacties te ondersteunen. De bemanning gebruikte ook reddingshonden. De zoekactie gaat de hele nacht en dinsdag door.

Brewer zei dat er extra middelen uit Pennsylvania en New Jersey worden aangevoerd om te helpen bij het zoeken.

Een plotselinge Plotselinge overstromingen brachten reddingsploegen uit heel Bucks County in een hogere versnelling op zaterdag. Zaterdag viel er rond 17.30 uur hevige regen. Dit veroorzaakte een plotselinge overstroming.

Het gebied kreeg binnen een uur 6 tot 7 inch regen. Minstens 11 auto’s strandden en verschillende wegen raakten beschadigd.


Ambtenaren, familievertegenwoordigers van 2 vermiste kinderen houden persconferentie na dodelijke griepflits

READ  Laatste nieuws over Silicon Valley Bank Collapse: live updates

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *