Trefpunt Azië is een niet-commerciële, onafhankelijke site, niet gebonden aan levensbeschouwing of politieke kleur. De site, in juni 2015 met de naam Trefpunt Thailand gestart door een bloggerscollectief, is eigendom van de Vereniging Vrienden van Trefpunt Azië te Serooskerke (Zeeland), een vereniging met beperkte rechtspersoonlijkheid.

Trefpunt Azië wil met verhalen en nieuws in de breedste zin informeren over Azië, met focus op het Asean-gebied. Ons streven is ontmoetingsplaats te zijn voor schrijvers en lezers geïntereseerd in verdieping van kennis over cultuur en ontwikkelingen in Aziatische landen.

Medewerking aan Trefpunt Azië is open voor iedereen. Stuur je bijdragen naar post@trefpuntazie.com. Vanzelfsprekeend hechten wij aan vrijheid van meningsuiting en praktizeren die op onze site. In sommige Aziatische landen is die vrijheid helaas beperkt. Overtreding van de daar geldende regels kan schrijvers en verantwoordeljken voor de site woonachtig in die landen in ernstige problemen brengen. De redactie vraagt schrijvers rekening te houden met deze risicofactor. Tevens beoordeelt de redactie of verhalen en/of reacties de toets van goed fatsoen kunnen doorstaan. Racistische of anderszins discriminerende uitingen zijn niet toegestaan. Verhalen of reacties worden niet zonder opgaaf van redenen geweigerd.

De redactie is verantwoordelijk voor publicatie van verhalen en reacties op Trefpunt Azië. Plaatsing impliceert niet dat de redactie het eens is met de inhoud van verhalen of reacties.

Voor meer informatie, onder meer over auteursrechten en het delen van kopij en foto’s, zie op de homepage onze disclaimer.

Like ons op Facebook. volg ons op Twitter. Vinden we geweldig!

Welkom bij Trefpunt Azië en veel schrijf- en/of leesplezier!

Redactie Trefpunt Azie


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*