Da Nonsense Times: kleine borsten, grote lullen


Da Nonsense Times

 

Van onze seks-is-me verslaggevert drs. Onno Peilbaar

De serieuze lezert is het misschien niet opgevallen: in tal van talen hebben blogheren en ander macho journaille zich likkebaardend geworpen op de uitkomst van wereldomvattende  ‘boob research’. Ook uw eigen Peilbaar, want niets mannelijks is hem vreemd. Objectief wetenschappelijk zou zijn aangetoond dat de zorginstellingen van Thaise vrouwen net te klein zijn voor cupmaat A. Zij staan op de zevende plaats in de top tien van vrouwen met de kleinste borsten ter wereld. Dit verpletterende nieuws leverde een internationale tsunami van teleurgestelde mannelijke reacties op. Veel tit-lovers zijn meteen afgereisd naar de Verenigde Staten, waar volgens dit onderzoek de blanke vrouwen de grootste ter wereld hebben. Nederlandse dames veroverden met hun giga-cup de zevende plaats.

Zoals het een verslaggevert van een kwaliteitsmedium betaamt heb ik een en ander diepgaand afgecheckt. Eerst bij hooggeplaatsten bij de Thaise VVV. Zij verklaarden op belofte van anonimiteit dat ‘de tot-story’  niets anders dan een ‘weloverwogen, politiek gemotiveerde campagne van Thailand-haters die het huidige succesvolle militaire bewind economische schade willen toebrengen’. Een oud broodje aap-verhaal, werd eraan toegevoegd. Dat laatste blijkt te kloppen. De afgelopen tien jaar duikt de tit-story herhaaldelijk op bij TIT-fora en andere geïnteresseerden. Een van hen, Koji Steven van 8Asians ergert zich op 1 april 2011 zo aan deze ‘onvolwassen, kinderachtige’ onzin dat hij schrijft: ”Any statement that begins with “All [fill in race] have big/small [whatever]” is probably racist and not totally accurate.” Om geen al te puriteinse indruk te wekken luistert hij zijn opinie op met foto’s van breedbeborste dames.

Steven is echter niet de enige die er zo over denkt. Ik sprak exclusief voor DNT met Piemel Pakaan, presidente van de Thaise vrouwenbeweging ‘Femonites’. ,,Wij zijn zo doodziek van deze racistische en Thaisevrouwonvriendelijke laster dat we een massale werkvakantie voor al onze zusters in het uitgaansleven organiseren. Drie maanden naar Ecuador. Waarom Ecuador? Lees dit maar even mannetje, dan zal het je duidelijk zijn dat Thaise vrouwen het gefriemel met farang-pikkies helemaal hebben gehad. In Ecuador komen ze aan hun trekken. En door het mindere aanbod ontstaat in no time massale slapte in de seksindustrie. In Pattaya en op Phuket kunnen ze het wel schudden”.

Het slechte nieuws voor sekspats en -toeristen beperkt zich niet tot de peniswereldkaart van het Meidenblog. De hulpverleningsorganisatie Swing (Service Workers In Group) wil een serieuze discussie met de Thaise regering en andere verantwoordelijke instanties opstarten over herziening van de prostitutie-wetgeving, in de volksmond bordeelgedoogbeleid genoemd. Aanleiding zijn politie-invallen in massagesalons waar met zachte hand edele delen ingevet worden. ”De service-werkers zijn bang. Ze hebben geen rechten, weten  niet waar ze aan toe zijn”, vertelt een boze Swingster aan DNT,

Sexpats zien de bui al hangen. Ik had een exclusieve one on one met Frankie Capital, die mij bezwoer dat deze publiciteit er slechts op gericht is ‘sponsors zoals ik van hulpbehoevende Thaise vrouwen’ de stuipen op het lijf te jagen. ,,Het is allemaal lulkoek. Wat ze er niet bij zeggen is dat alleen de buitenlandse sekswerksters worden aangepakt. Dat is terecht. Die zijn pas echt illegaal bezig. Volbloed Thaisen hebben niets te vrezen.”

Na een paar stevige pinten en geheel off the record haalt Capital – die zegt namens een grote groep westerse Thailand-fans te spreken – keihard uit naar het huidige bewind. ,,Ik was een supporter, maar ze zijn af en toe behoorlijk bezig de haan met de gouwe eieren te killen. Eerst namen ze ons de strandstoelen af, nu willen ze ook nog eens onze voordelige ligbedjes inpikken. Het wordt tijd om te verkassen. Nee, niet naar Ecuador, ben je gek geworden!”

Da Nonsense Times voelt mee met de nakende eenzaamheid van de Frankie’s. Maar uw verslaggevert doet zeker niet mee aan het pamperen van een bepaalde groep. Vooruit, een heel klein beetje dan. Met het volkslied van de lullopers, vertolkt door Doe Maar, afscheidsconcert 1984.

 

 

 

 

 

 


Redactie
Over Redactie 597 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.