Opladers vs. Jaguars-score: live updates, spelstatistieken, hoogtepunten, analyse van AFC Wild Card Showdown

We zijn live terwijl de AFC South Champion Jacksonville Jaguars de Los Angeles Chargers host op zaterdagavond van Super Wild Card Weekend.

In deze matchup nemen twee van de beste jonge quarterbacks van de NFL het tegen elkaar op, terwijl Trevor Lawrence de Jags leidt tegen Justin Herbert en de Chargers. Lawrence, de nummer 1 algemene keuze in de NFL Draft 2021, kende een doorbraak in het tweede seizoen onder de nieuwe Jaguars-coach Doug Pederson, terwijl Herbert al snel een van de belangrijkste pass-rushers van de competitie werd.

De aanval van Jacksonville zal te maken hebben met een Chargers-verdediging die het hele seizoen goed heeft gespeeld, terwijl Los Angeles manieren zal moeten vinden om een ​​Jaguars-verdediging aan te vallen die voor veel snelheid zorgt. Met een reis naar de divisieronde zouden we moeten zien dat beide teams hun best doen.

Dus, welke van deze twee teams gaat volgend weekend door? We zullen het snel ontdekken. Houd het in de tussentijd de hele avond op ons liveblog, want we houden je op de hoogte van statistieken, scores en hoogtepunten.

Hoe te zien

Datum: Zaterdag 14 januari | Tijd: 20:15 uur ET
Plaats: TIAA Bankveld (Jacksonville)
TV: NBC| Stroom: fuboTV (probeer het gratis)
Volgen: CBS Sports-app
tegenstrijdigheden: Opladers -2,5, O/U 47,5 (met dank aan Caesars Sportsbook)

READ  Mod Sun verbreekt de stilte over Avril Lavigne die de verloving afzegt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *