Olleke bolleke benefiet Pattaya

Persbericht
PATTAYA, januari 2016

Olleke bolleke
Rubisolleke
Olleke bolleke
Knol!

Wie kent het bovenstaande kinderliedje niet ?, dat was een van de reden om de Facebook van Auke Boon, zo te gaan noemen, een stukje herkenbaarheid in Thailand.
Sinds een half jaartje timmert Olleke Bolleke flink aan de weg om zijn Facebook groep grote bekendheid te geven in Thailand en dan in grote mate in de kustplaats Pattaya.

Olleke Bolleke brengt iedere dag op zijn Facebook de veranderingen, de nieuwtjes maar ook leuke filmpjes uit, met als streven de medelanders zo breed mogelijk te informeren over wat er allemaal gaande is in Thailand. Een van de sterke kanten van de pagina is, dat het uitsluitend in de Nederlandse taal geschreven word.

Naast het brengen van nieuwtjes, waarbij altijd geprobeerd wordt om deze luchtig en met een tikje humor onder de aandacht te brengen, heeft Olleke Bolleke ook een aantal activiteiten gepland staan.

Zo heeft de Facebook groep Olleke Bolleke voor zaterdag 6 februari a.s. een spectaculaire benefiet feestavond op het programma staan, waarbij de hoofdact verzorgd zal worden door de bekende Nederlandse zanger Hans Vermeulen, de man achter de bekende hits “The Eyes of Jenny” en het deze maand uitgegeven nummer “Shredder of my mind”, ook de bekende Belgische zanger Lou Depryck heeft toegezegd om op de feest ‘act de présence’ te geven. Lou is bekend om zijn eigen geschreven nummer “Pattaya, Pattaya” en de “Disco Samba”.
In het voorprogramma zijn diverse lokale “beroemdheden” gepland zoals “Colin de Young” als de Pattiaanse Elvis, Gerbrand Castricum, Rick Gommers, Theo Baars, en natuurlijke niet de vergeten de Vedette van Pattaya, Miss Betsy.
De hele avond wordt aan elkaar gebabbeld door niemand minder dan Rose, de niet onverdienstelijke Thaise zangeres.

Kortom, het beloofd een zeer gezellige avond te worden, waarbij niets aan toeval is overgelaten.

Deze feestavond word op zaterdag 6 februari, aanvang 19:00 uur gehouden in het prestigieuze “Grand Palace Hotel” aan de soi Khao Thalo, nabij de Sukhumvit Road.
Kaarten kosten 400 bath p.p.

Voor kaarten kunt u contact opnemen met Mathieu Corporaal tuliphouse1989@gmail.com of Tina Banning van Amazone Travel, info@amazone-travel.com

En voor meer inhoudelijke informatie over deze feestavond kunt u een kijkje nemen op de Facebook pagina van: Olleke Bolleke in Thailand.

Tot zaterdag 6 februari in “THE GRAND PALACE”

Over Redactie 797 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.