NVT Koningsdag-Vrijmarkt in Nederlandse ambassade Bangkok

NVT Koningsdag-Vrijmarkt in Nederlandse ambassade Bangkok
Foto Pinterest

Voorafgaand aan het grote feest ter ere van Koningsdag vindt op het terrein van de Nederlandse ambassade op  zaterdag 28 april de NVT Vrijmarkt plaats. Gratis toegankelijk voor leden en niet-leden. Er is tevens een loterij met aantrekkelijke prijzen een en speciale aanbieding voor de leden voor het avondfeest en een verrassing voor de kinderen om als herdenking mee naar huis te nemen.

De vrijmarkt in de ambassade tuin is van negen uur tot twaalf uur in de ambassade-tuin. Kinderen kunnen een paar baht verdienen met het verkopen van speelgoed, zelfgebakken koekjes, et cetera of door het vertonen van kunsten. Er is een creatieve hoek waar men een kroon, tulp of iets anders kan maken met playdough of kralen. Of in de voorleeshoek luisteren naar het prinsesje dat graag groot wil zijn. De hele ochtend is er face painting, balloon sculpting en andere spelletjes.

Loting Koningsdag

De organisatie van de Nederlandse Vereniging Thailand raadt aan om zelf een matje mee te nemen en een eigen waterfles die daar gevuld kan worden.
Alle volwassenen krijgen een lot bij aankomst en deze extra bij te kopen voor 100 baht per lot. De trekking later op de ochtend. Het Koningdagfeest begint om 17.00 uur en eindigt om 22.00 uur.

Aanmelden

Aanmelden voor de NVT Koningsdag-Vrijmarkt is vereist en kan per email aan vrijmarkt@nvtbangkok.org. Meld ook of je aan het Open Podium wilt deelnemen. Leden kunnen bij hun aanmelding (uiterlijk tot 23 april) tevens aangeven of ze een gratis toegangskaart voor het Koningsdag­feest van de ambassade willen ontvangen. Af te halen bij binnenkomst op de Vrijmarkt, uiterlijk om 09:30 uur.

10:00 Magic Show en Open Podium en de wedstrijd “Wie komt het verst met het zingen van het Wilhelmus”.
10:45 Quiz Ren-Je-Rot voor het hele gezin!
11:45 Trekking van de loterij met mooie prijzen.
12:00 Afsluiting waarbij alle kinderen een mooie herinnering mee krijgen.

(Om 08:30 uur is er gelegenheid voor aanvang per auto zwaardere spullen te lossen.)

17:00-22:00 Koningsdagfeest van de ambassade (zie Facebook).

www.nvtbangkok.org

 

Gerelateerde berichten

Bert Vos
Over Bert Vos 78 Artikelen
Bert Vos is journalist, publicist en ZZP'er in Amersfoort. Hij is ook een enthousiast Thailand-reiziger. Meer van en over Bert Vos op zijn website http://www.bvtproducties.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*