Nothing to Declare


Pattaya. Heet genoeg om beton op te laten krullen. Zoek verkoeling in bekende Barbershop. Personeel met mondkapjes als chirurgen bezig met hun clientèle. Mijn beurt. Warm geurig doekje over gezicht, tondeuse over hoofd, scheerbeurt old fashion style, koel geurig doekje over gezicht, wenkbrauwen, oren, neus, alles krijgt aandacht  van deze artiest. Afgetopt met royale scheut after-shave. Stoel zakt onderuit, gevolgd door massage van nek, hoofd en bovenarmen. Halleluja. Snap niet wat die Nederlandse kapper altijd staat te kl.. Voor een habbekrats als herboren naar buiten, geurend naar Barbershop. Kon ik die gozer maar meenemen.


Beste lezer

Trefpunt Azië is een reclamevrije site geheel gemaakt door vrijwilligers. Al onze berichten zijn voor iedereen te lezen. Maar het in stand houden van een website als Trefpunt Azië kost geld; er zijn kosten voor software om de site te maken en de huur van serverruimte zodat hij te zien is. Die kosten worden gedragen door leden van de redactie en die kunnen daarbij wel wat hulp gebruiken. Als u wilt helpen met een (kleine) bijdrage klik dan op de rode knop rechtsonderdaan op de pagina en doneer, dat kan al vanaf 3 euro. Wilt u op een andere manier helpen? Mail dan even met de redactie: post@trefpuntazie.com

Dankzij uw bijdrage kan Trefpunt Azië elke dag nieuws en achtergronden uit uw favoriete werelddeel blijven brengen.

 

Lieven Kattestaart
Over Lieven Kattestaart 103 Artikelen
Lieven Kattestaart (1963) werd geboren in Middelharnis. Hij werkte van 1991 tot 2016 bij de Gemeente Goeree-Overflakkee. Sinds 1993 bezoekt hij Thailand en raakte zoals zovelen verslaafd aan het land en de bevolking. In Isaan, het noordoostelijk deel van Thailand, ontmoette hij zijn vrouw Pranom (Ooy).