Nieuwsbrief nieuwe stijl Trefpunt Thailand

redttsplit
Redactiecollectief De Rappe Pen

De geabonneerden op Theater Trefpunt presenteert ….. hebben deze dinsdagmorgen de eerste Nieuwsbrief nieuwe stijl in hun mailbox gekregen. De nieuwe versie is ook op de Facebook community pagina van Trefpunt Thailand en onze Twitter pagina gepubliceerd.

Wie zich abonneert op de nieuwsbrief krijgt voortaan dagelijks het nieuwe aanbod van Trefpunt Thailand bij het ontbijt aangereikt. Anders dan de vorige wekelijks gepubliceerde  ‘hand made’ versie wordt de nieuwe automatisch aangemaakt en verzonden met het programma MailChimp. De huidige opmaak zal nog worden  verfraaid. Engelse tekst in het zgn. template wordt vervangen door Nederlandse.

Ons doel is  zo goed mogelijke service en informatie te bieden aan zowel huidige als toekomstige abonnees en de bezoekers van site en pagina’s op de sociale media.

Wij hopen dat de Nieuwsbrief in de smaak valt. Op- en aanmerkingen kunnen worden gestuurd aan post@thailandtref.com, het mailadres van de redactie.

We wensen onze abonnees en volgers veel leesplezier met Trefpunt Thailand.  Help onze lezersschare groeien, stuur de Nieuwsbrief door aan je contacten.

Vriendelijke groeten,

Reactie Trefpunt Thailand

Redactie
Over Redactie 596 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.