Nieuwe webadressen Trefpunt Thailand, betere bereikbaarheid site


Internetgebruikers  kunnen Trefpunt Thailand vanaf heden ook bereiken via de adressen www.trefpuntthailand.com en www.thailandtrefpunt.com. Zij worden dan via een zgn. redirect automatisch doorgeleid naar www.thailandtref.com, het sinds april 2015 geregistreerde webadres van onze site.

We hopen met deze stap Trefpunt Thailand nog toegankelijker en zichbaarder te maken.

Ons initiatief is deels uit nood geboren. Wij ontdekten dat twee domeinnamen met variaties op onze naam door middel van zo’n redirect, ook wel forwarding genoemd, internetgebruikers op de site www.thailandblog.nl bracht.

Deze redirects zijn inmiddels verwijderd, waarvoor onze dank aan de betrokkenen.

 

 


Beste lezer

Trefpunt Azië is een reclamevrije site geheel gemaakt door vrijwilligers. Al onze berichten zijn voor iedereen te lezen. Maar het in stand houden van een website als Trefpunt Azië kost geld; er zijn kosten voor software om de site te maken en de huur van serverruimte zodat hij te zien is. Die kosten worden gedragen door leden van de redactie en die kunnen daarbij wel wat hulp gebruiken. Als u wilt helpen met een (kleine) bijdrage klik dan op de rode knop rechtsonderdaan op de pagina en doneer, dat kan al vanaf 3 euro. Wilt u op een andere manier helpen? Mail dan even met de redactie: post@trefpuntazie.com

Dankzij uw bijdrage kan Trefpunt Azië elke dag nieuws en achtergronden uit uw favoriete werelddeel blijven brengen.

 

Redactie
Over Redactie 766 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.