Myanmar. Mooi meisje op jaarmarkt

Lode Engelen, kind

Ik loop tegen de mensenstroom in op de jaarmarkt in Yaung,  Myanmar. Zo kan ik de gezichten zien van de mensen die op me af komen. Op een tiental meter voor mij verschijnt er plotseling een opvallend mooi gezichtje van een meisje van een jaar of elf, twaalf. Ik loop nog een paar schreden, zij komt langzaam, door de mensenmassa voortgestuwd, in mijn richting.

Ik loop naast haar en zij kijkt gefascineerd en verwonderd in de lens. Het lijkt wel of ze het vreemd vind dat ik een foto van haar wil nemen. Gelukkig hebben mijn vingers een soort ingebouwd automatisme, anders had ik waarschijnlijk vergeten die foto te maken. Ik zet mijn weg voort. We kijken alle twee nog even achterom en wisselen een glimlach uit.

© Lode Engelen. Yaung Myanmar, 14.10.2017.

Deze pagina delen

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn
  • Delen op Google+
 

Lees ookgerelateerde berichten

Reageer

E-mail (wordt niet gepubliceerd)