Muziekproducent sterft bij schietpartij Miami Beach, verwondt 2 vrouwen

Miami Beach, Fla. – Bij een schietpartij in Miami Beach is een 37-jarige hiphopmuzikant om het leven gekomen en zijn drie anderen gewond geraakt.

Het laatste feest van Lowell “Young Lo” Grisso was in een lounge net ten westen van de luxe strandhotels aan Collins Avenue. Chris Brown, HitMaka en zanger Ray J waren onder degenen die rouwden om zijn dood.

Twee vrouwen raakten gewond bij de schietpartij die zondag rond 04.00 uur plaatsvond Gala Hoek van 23rd Street en Liberty Avenue, net ten noorden van The Bass Museum of Art.

Grisso heeft zich op sociale media gevestigd als een ondernemende, creatieve en veelzijdige A&R / muziekprofessional met meer dan 16 jaar ervaring en een grondige achtergrond in songwriting en muziekproductie uit West Hollywood, Californië.

Naast Chris Brown’s “Liger” en Ray J’s “Gifts” en “Can’t Be Hot” Chrisso’s werk LinkedIn profiel Werkte met Drake en Lil Wayne.

Het Miami Beach Fire Rescue-personeel bracht de drie slachtoffers naar het Rider Trauma Center van het Jackson Memorial Hospital, waar een dokter Grissom later dood verklaarde.

Detectives vragen iedereen met informatie over de zaak om Miami-Dade County Crime Stoppers te bellen op 305-471-8477.

Copyright 2023 door WPLG Local10.com – Alle rechten voorbehouden.

READ  Aanval medische faciliteit Dnipro: de dodelijkste aanvallen van Rusland in de centrale Oekraïense stad

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *