Mod Sun verbreekt de stilte over Avril Lavigne die de verloving afzegt

geluidssysteem

Verbreekt de stilte over het uit elkaar gaan met Avril…

Mijn hart voelt gebroken

geluidssysteem Daarna verbreekt hij voor het eerst de stilte Avril Lavigne De nu-voormalige riep de verloving van het paar af … en zei dat hij te maken had met een gebroken hart.

De zangeres ging dinsdag naar haar Instagram en schreef: “In 1 week is mijn hele leven compleet veranderd… Ik weet dat er voor alles een plan is. Ik zal mijn hoofd omhoog houden + altijd vragen, zelfs als mijn hart gebroken voelt 💔 “

Mott was op tournee om zijn album “God Save the Teen” te promoten, toen TMZ het verhaal van hem en Avril naar buiten bracht. De relatie is voorbij …en het lijkt erop dat het leven onderweg en het zien van zijn fans als therapie werkten.

Mott vervolgt: “Elke avond tijdens een tour omringd worden door liefde is een absolute zegen. Ik heb de beste vrienden van de hele wereld, bedankt dat je er altijd voor me bent. Tot ziens op het podium.”

Bronnen dicht bij het paar vertelden ons dat Avril maandenlang “aan en uit” was voordat hij besloot de stekker eruit te trekken.

De splitsing komt in de nasleep van een reeks foto’s waarop Avril te zien is bij NOBU Taiga En een vriendengroep. Avril en Tyga waren erbij Hij zag de knuffel op de parkeerplaats van een hotspot voor beroemdheden, maar onze bronnen zeggen dat ze niet romantisch zijn, maar gewoon goede vrienden.READ  Meta's Instagram-concurrent gebruikt Twitter met de Threads-app

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *