Mike Trout heeft zijn linkerpols geblesseerd

SAN DIEGO – De Angels kregen dinsdag een zware klap toen superster-middenvelder Mike Trout op de lijst van 15 dagen geblesseerd werd geplaatst met een gebroken linker hamstring.

Trout, een drievoudig AL MVP en 11-voudig All-Star, liep maandag een polsblessure op toen hij een retourbal sloeg terwijl hij tegenover Padres rechtshandige Nick Martinez stond in de achtste inning in Petco Park. Forel zal naar verwachting ongeveer vier tot acht weken out zijn, wat betekent dat hij in ieder geval begin augustus en september out zal zijn.

Trout zei dat hij meerdere spelers heeft. Hij krijgt nog een second opinion om te bepalen of hij geopereerd moet worden, maar dat wordt als een mogelijkheid beschouwd.

“Ik wist dat het niet goed was,” zei Trout. “Het is raar. Ik heb veel jongens benaderd die eerder een operatie of verwondingen hebben ondergaan. Sommige jongens komen binnen vier weken terug. Sommige jongens hebben meer tijd nodig. We zullen zien hoe het gaat.”

Outfielder Joe Adel en rechtshandige Gerardo Reyes werden teruggeroepen van Triple-A Salt Lake. Rechtshandige Victor Mederos kreeg een optie voor Double-A Rocket City. De Angels hebben nu een outfield-combinatie van Taylor Ward, Hunter Renfroe, Mickey Moniak en Adel.

“Ik denk dat iedereen daar weet dat er hobbels op de weg zullen zijn”, zei Angels-manager Phil Nevin. Niemand zal medelijden met ons hebben. Er is geen reden voor ons om hetzelfde te doen.

“Het is moeilijk,” zei Forel. “Ik keek er echt naar uit. Het is frustrerend.

De 31-jarige heeft een schuine streep van .333/.438/.648 met vier homeruns, drie doubles en zeven RBI’s over zijn afgelopen 15 wedstrijden. Forel snijdt dit seizoen .263/.369/.493 met 18 homeruns, 14 doubles en 44 RBI’s in 81 wedstrijden. Zijn OPS van .862 is een stap terug van zijn buitenaardse carrière OPS van .994, maar hij werkte half juni om zijn mechanica aan te passen en zag eruit als zijn oude zelf.

Trout zei dat hem door het trainingspersoneel was verteld dat hij niets had kunnen doen om de blessure te voorkomen – een ongelukkige blessure die optrad met één zwaai van de knuppel.

“Terugkijkend had ik geen pijn of iets dergelijks,” zei Trout. “Ik voelde me echt pijnlijk en raar. Praten met de andere jongens, het is eigenlijk hetzelfde voor hen. Het is frustrerend omdat mijn lichaam goed aanvoelt. Ik had een routine, ik hield me eraan, en er gebeurde iets raars. Maar op het was tenminste niet gek intens of einde van het seizoen.

Adel, 24, krijgt nu zijn kans als vaste speler in het outfield. De voormalige topprospect sloeg .271/.376/.580 met 23 homeruns in de minor league in 72 wedstrijden met Triple-A Salt Lake. Van Adel wordt verwacht dat hij tijd ziet in zowel het middenveld als het rechterveld naast Trout. Moniak start tegen rechtshandigen; Dinsdag begon hij in het centrum met Adell op de bank.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *