Schrijf het neer in ‘Mijn Azië’


Azië, dat grote, wonderlijke continent, waar veel reizigers aparte dingen beleven, unieke ervaringen opdoen of onvermoede plekjes ontdekken. Het is fijn om dat niet alleen voor jezelf te houden maar er ook anderen deelgenoot van te maken. Helaas komt er dat vaak niet van. 

Met een zekere regelmaat krijgt de redactie van Trefpunt Azië deze boodschap van site-bezoekers en/of reageerders: ik zou ook wat willen schrijven, maar ik kan niet schrijven. Wij willen iedere bezoeker/lezer van deze site die er zo over denkt het tegendeel bewijzen. Schrijven kan namelijk iedereen, ook al ben je geen penacrobaat of spellingdeskundige. 

Om deze stelling te bewijzen beginnen we de rubriek Mijn Azië. Iedereen die iets leuks of interessants heeft te melden over zijn favoriete stekje in een Aziatisch land of een vakantie-ervaring die is bijgebleven, kan die bij ons kwijt. De redactie selecteert en plaatst je verhaaltje keurig op de site. Dus schrijf met ons mee en laat ook anderen meegenieten. 

Zorg ervoor dat je bijdrage tussen de 200 en 400 woorden telt. Foto’s meesturen wordt zeer op prijs gesteld. Aarzel niet, klim in de pen voor jouw Mijn Azië!

Redactie, Mijn Azie
Bron: autogespot.nl

Beste lezer

Trefpunt Azië is een reclamevrije site geheel gemaakt door vrijwilligers. Al onze berichten zijn voor iedereen te lezen. Maar het in stand houden van een website als Trefpunt Azië kost geld; er zijn kosten voor software om de site te maken en de huur van serverruimte zodat hij te zien is. Die kosten worden gedragen door leden van de redactie en die kunnen daarbij wel wat hulp gebruiken. Als u wilt helpen met een (kleine) bijdrage klik dan op de rode knop rechtsonderdaan op de pagina en doneer, dat kan al vanaf 3 euro. Wilt u op een andere manier helpen? Mail dan even met de redactie: post@trefpuntazie.com

Dankzij uw bijdrage kan Trefpunt Azië elke dag nieuws en achtergronden uit uw favoriete werelddeel blijven brengen.

 

Redactie
Over Redactie 787 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.