Mensenwerk slecht grenzen: Het Schiedams Boekhuis

Mensenwerk, André van Leijen, Schiedams Boekhuis
Annette Jongen van Het Schiedams Boekhuis met auteur André van Leijen

En weer een grens geslecht, Onze verhalenbundel Grenzen zijn mensenwerk gaat Schiedam veroveren. Annette Jongen, eigenaresse van Het Schiedams boekhuis, vond het een mooi boek en heeft het in de verkoop genomen. Wij zijn daar blij mee. Annette houdt van boeken, van mensen enthousiasmeren voor lezen. Ze heeft 18 jaar ervaring in de branche. Vorig jaar is Annette voor zichzelf begonnen. En op voor een boekwinkel originele wijze: de benodigde investering kwam er met collecteren onder boekliefhebbers. Crowdfunding heet dat met een goed Nederlands woord.

Een mooie, gezellige winkel met een groot assortiment boeken is het resultaat. Het credo van Annette deelt Trefpunt Thailand volledig: ,,Alles wat misschien niet nu direct financieel gewin oplevert kan zich in de toekomst op vele manieren uitbetalen. Ik geloof heilig in samenwerking en het delen van kennis.”

Meer info over Annette en haar Boekhuis: http:ww.schiedamsboekhuis.nl/onze-winkel/en op Facebook.

André van Leijen vertelde bij het overhandigen van de bundel aan Annette dat we snel moeten gaan bijbestellen bij ‘drukker’ Amazon. André kan dat weten, want hij verzorgt de distributie in Nederland en omstreken. Is voor de bakker, André.

En over bakkers gesproken, Grenzen zijn mensenwerk is gesignaleerd bij een warme bakker in Thailand en wel in het lieflijke Bang Saray aan Zee. Binnenkort meer, hier zovast een plaat van een enthousiaste verkoopster.

Mensenwerk, André van Leijen, Schiedams Boekhuis, Bakery
Grenzen zijn mensenwerk bij The Bakery, Bang Saray,
Redactie
Over Redactie 560 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.