MBLY, EPAM, MKC en meer

Mobileye Global President en CEO Amnon Shashua en Intel Corp. tijdens de beursgang van het bedrijf in New York, VS op woensdag 26 oktober 2022. CEO Patrick Gelsinger buiten de Nasdaq MarketSite.

Michaël Nagel | Bloomberg | Goede foto’s

Bekijk de bedrijven die de grootste stappen zetten in premarket-handel:

Mobileye – De aandelen daalden met 5% nadat de Securities and Exchange Commission maandag had ingediend dat de dochteronderneming van Intel 35 miljoen Klasse A-aandelen zal verkopen in een secundaire aanbieding. Mobileye ontvangt geen inkomsten uit verkoop.

Coinbase – Aandelen van het cryptobedrijf daalden met meer dan 15% in premarket-handel nadat de Securities and Exchange Commission Coinbase had aangeklaagd, omdat het bedrijf zou optreden als een niet-geregistreerde makelaar en beurs. De verhuizing komt kort nadat de SEC op vergelijkbare gronden een rechtszaak tegen Binance had aangespannen.

Epam Systems – Het softwarebedrijf daalde met 2,9%, een dag nadat het bedrijf de winst en omzetverwachting voor het tweede kwartaal bekendmaakte die onder de verwachtingen van analisten lagen. Het verlaagde ook de omzet- en winstverwachtingen voor het volledige jaar tot onder de verwachtingen van analisten.

Thor Industries – De aandelen van de fabrikant van campers stegen met bijna 10% na de aankondiging Inkomen en omzet pulseren. Het bedrijf verhoogde zijn omzetverwachting voor het hele jaar.

McCormick – Aandelen voegden ongeveer 2% toe na een dubbele upgrade van underperform naar buy door Bank of America. De firma Wall Street noemde het aandeel een “groeibestanddeel”, daarbij verwijzend naar afnemende volumedruk.

GitLab – De aandelen van het softwareontwikkelingsplatformbedrijf stegen met bijna 30% in premarket-handel nadat Gitlab in het eerste kwartaal een kleiner dan verwacht verlies boekte. GitLab rapporteerde een aangepast verlies van 6 cent per aandeel op een omzet van $126,9 miljoen. Door Refinitiv ondervraagde analisten rekenden op een verlies van 14 cent per aandeel op een omzet van $117,8 miljoen. De jaaromzet steeg met 45%.

READ  Nieuw-Zeeland verbiedt TikTok op apparaten die met het parlement zijn verbonden, onder verwijzing naar bezorgdheid over de veiligheid

FERGUSON – De aandelen van het distributiebedrijf daalden met 3,4% nadat Ferguson een daling van 2% zag in de netto-omzet voor het fiscale derde kwartaal. De resultaten van Ferguson overtroffen de verwachtingen van analisten met een aangepaste winst van $ 2,20 per aandeel op een netto-omzet van $ 7,14 miljard. Analisten hadden volgens Street Account 2,16 dollar aan aangepaste winst per aandeel verwacht op een omzet van 7,09 miljard dollar.

JM Smucker – De voorraad voedingsproducten steeg met 1% in premarket-handel nadat JM Smucker fiscale resultaten over het vierde kwartaal had gepubliceerd. Het bedrijf rapporteerde een gecorrigeerde winst van $ 2,64 per aandeel op een omzet van $ 2,23 miljard. Geïnterviewde analisten hadden volgens Street Account een winst per aandeel van $ 9,56 miljard verwacht van $ 2,41. De winstverwachting voor het volledige jaar van JM Smucker lag echter onder de analistenramingen van $ 9,20 tot $ 9,60.

Apple – De iPhone-maker is minder dan 1% gedaald in premarket-handel, een dag nadat de iPhone-maker zijn Vision Pro mixed reality-headset heeft onthuld. Wall Street-analisten reageerden gemengd, waarbij DA Davidson het aandeel verlaagde naar neutraal.

– Jesse Pound van CNBC droeg bij aan rapportage.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *