Madonna werd met een bacteriële infectie in het ziekenhuis opgenomen en stelde de tour uit

Madonna heeft zaterdag enkele dagen op de intensive care gelegen nadat ze een ernstige bacteriële infectie had opgelopen. Haar manager zei in een verklaring dat ze haar wereldtournee, die volgende maand zou beginnen, uitstelt.

Zanger Guy Osiary blijft onder medisch toezicht gezegd op Instagram, maar zal naar verwachting volledig herstellen. “We zullen binnenkort meer details met jullie delen, inclusief de nieuwe startdatum en verplaatste optredens voor de tour”, zei hij.

Madonna’s vertegenwoordigers, waaronder Oseary, konden niet onmiddellijk commentaar geven op de ernst van haar toestand of dat ze wakker was en reageerde.

Zijn feestelijke tournee, aangekondigd in een Video In januari speelden Amy Schumer, Jack Black en Lil Wayne de hoofdrol Te beginnen in Vancouver Op 15 juli worden de concerten verlengd tot volgend jaar. De De rondleiding was geregeld inclusief stops in Seattle, New York, DC, Mexico City en Londen.

Madonna, 64, zei: “Ik beschouw dit allemaal niet als vanzelfsprekend. gezegd Een paar dagen na de aankondiging van zijn tournee. “Ik voel me het gelukkigste meisje ter wereld.”

De popster heeft in de loop der jaren verschillende gezondheidsincidenten gehad, waaronder een paardrijongeluk in 2005. 2009. Anno 2020 is ze dat verklaard Ze zal enkele maanden later regeneratieve therapie ondergaan om het ontbrekende kraakbeen in te halen Abrupt geannuleerd Een show in Lissabon, zeggen Ze “moet naar mijn lichaam luisteren en rusten.”

READ  Koning Charles III en koningin Camilla gekroond in Londen: NPR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *