LeBron James en Giannis Antetokounmpo werden verkozen tot All-Star-captains

Boston — LeBron James En Giannis Antetokounmpo Zij werden benoemd tot aanvoerders van de twee teams die volgende maand in Salt Lake City zullen deelnemen aan de NBA All-Star Game 2023.

James Relaties Kareem Abdul-Jabbar — Hij zou de topscorer aller tijden van de competitie worden — 19 in de meeste All-Star-wedstrijden. James is nu kapitein geweest in elk van de zes jaar dat hij kapitein is geweest. Individuele teams. De Los Angeles Lakers-ster scoorde gemiddeld 29,9 punten, 8,5 rebounds en 7,0 assists in zijn 38-jarige NBA-seizoen.

Antetokounmpo wordt voor de derde keer in zijn carrière aanvoerder, nadat hij dat in 2019 en 2020 deed, en zal voor het zevende achtereenvolgende seizoen een All-Star zijn. De Milwaukee Bucks-ster scoort dit seizoen gemiddeld 31 punten, 12 rebounds en 5,3 assists voor de Bucks, die donderdag een halve wedstrijd beginnen achter de Philadelphia 76ers op de tweede plaats in de Eastern Conference.

Deelnemen aan James onder de geselecteerde starters van de Western Conference is de aanvaller van New Orleans Pelicans Zion WilliamsonDenver Nuggets Center Nikola JokicGolden State Warriors-bewaker Stephen Curry en de bewaker van de Dallas Mavericks Luka Doncic.

Andere East-starters naast Antetokounmpo zijn aanvallers van Brooklyn Nets Kevin Durant En zijn teamgenoot Kyrie IrvingBoston Celtics naar voren Jayson Tatum en Cleveland Cavaliers-bewaker Donovan Mitchel.

Starters worden geselecteerd door A Gewogen stemproces De stemmen van de fans worden gewogen tot 50% van het eindresultaat, waarbij de speler- en mediagedeelten van de stemmen elk voor 25% tellen.

READ  Jerome Powell draaide het script om

Philadelphia 76ers centrum Joel Embiid Miste de cut nadat hij als derde was geëindigd van de spelers op de oostelijke aanvalshelft in de Player and Media Rankings en als vierde. Fan stemmen. Embiid ontving 4.900.482 stemmen van fans tegen Tatum’s 5.221.720.

Lakers naar voren Antonius Davis West eindigde als derde in het stemmen van fans onder aanvalshelftspelers, maar respectievelijk als zevende en zesde in de spelers- en mediaranglijst.

Jokic, de tweevoudig regerend Meest Waardevolle Speler, beleeft opnieuw een indrukwekkend seizoen, met een gemiddelde van 25,1 punten, 11 rebounds en 9,9 assists op 62% schoten voor de Western Conference-leidende Nuckets, en speelt in zijn vijfde All-Star Game op rij. . Williamson, in zijn tweede All-Star Game-optreden, scoort gemiddeld 26 punten, 7 rebounds en 4,6 assists in 29 wedstrijden, maar staat sinds 2 januari aan de kant met een hamstringblessure.

Curry, nu negenvoudig All-Star, herstelt van een schouderblessure die hem dit seizoen enkele weken heeft gekost. Hij scoorde gemiddeld 29,3 punten, 6,2 rebounds en 6,2 assists. Dancic, die de NBA leidt met een score van 33,8 punten per wedstrijd te gaan met 9,1 rebounds en 8,6 assists, is de vierde keuze op rij.

Durant, een 13e keer All-Star, jan. 8 na een MCL-verstuiking, waarbij hij een derde seizoen op rij miste door de blessure. Durant speelde voor het laatst in de All-Star Game van 2019. , toen hij werd uitgeroepen tot de meest waardevolle speler. Maar hij miste het hele seizoen 2019-2020 vanwege een operatie aan zijn gescheurde achillespees en miste vervolgens elke wedstrijd van de afgelopen twee seizoenen – beide keren werd hij aanvoerder – vanwege blessures. In de weken voorafgaand aan de Spelen.

READ  De officier van justitie van Fulton County zegt dat de verkiezingen van 2020 deze zomer zullen plaatsvinden

“Weer een jaar waarin ik niet tegen mijn oude teamgenoten speelde, had ik zoiets van ‘S —-. Op dat moment had ik net zo goed de All-Star Game kunnen missen en niet thuis tegen LeBron James kunnen spelen’,” zei Durant. . Eerder deze week, toen hem werd gevraagd naar zijn frustratie over het missen van een ander deel van een seizoen vanwege blessures. “Dat zijn de dingen waar ik naar uitkijk. … Meer dan alleen het spelen van elke wedstrijd, ik kijk uit naar die dingen. Maar dat hoort bij basketbal.”

Ondertussen, na gemiddeld 26,8 punten, 5,1 rebounds en 5,2 assists voor de Nets tot nu toe dit seizoen, werd Irving, nu een achtvoudig All-Star — “door het team geschorst voor meerdere wedstrijden omdat hij antisemitisme niet afwees”, naar aanleiding van zijn tweet waarin hij een afbeelding met antisemitische tropen promootte.

Tatum, nu spelend in zijn vierde All-Star Game – als de aangewezen starter, na Durant vorig seizoen – speelde voor de leidende Celtics, met een gemiddelde van 31 punten, 8,6 rebounds en 4,4 assists. Mitchell zal ook zijn eerste start maken in de stad die hij de afgelopen vijf jaar zijn thuis heeft genoemd.

Mitchell, die zijn vierde opeenvolgende All-Star Game-optreden maakte, beleefde een ontsnappingsseizoen in zijn eerste campagne bij de Cleveland Cavaliers na een blockbuster-handel naar Noordoost-Ohio in september. Hij scoort gemiddeld 28,3 punten, 4,0 rebounds en 4,8 assists voor een team uit Cleveland dat voor het eerst in 30 jaar hoopt de play-offs te halen zonder LeBron James op het roster.

READ  Treinongeluk in India: meer dan 280 doden na Odisha-incident

“Ik ben absoluut gezegend en vereerd om hier deel van uit te maken”, vertelde Mitchell kort na de aankondiging aan TNT in een video-interview. “Je weet dat je altijd een chip op je schouder hebt, vooral als je handelt en je in een situatie zit [in Cleveland] Waar … deze jongens in mij geloven, deze jongens gaan uit en geloven in mij voor wat ik doe. En ik zou hier niet zijn zonder mijn teamgenoten en coaches.

De zeven All-Star-reserves van elke conferentie, waarop door de coaches van elke conferentie is gestemd, worden aanstaande donderdag bekendgemaakt. Dit jaar worden teams voor het eerst bepaald door een live draft vlak voor de start van de wedstrijd van volgende maand, in tegenstelling tot een opgenomen draft in de weken voorafgaand aan de wedstrijd.

Als aanvoerders zijn James en Antetokounmpo verantwoordelijk voor het samenstellen van hun teams.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *