Lamar High School vanwege schietpartij op de campus – NBC 5 Dallas-Fort Worth

Wat te weten

  • Twee studenten werden op de campus neergeschoten net voor 7 uur ’s ochtends voordat de lessen maandag begonnen.
  • Kort na aankomst op het terrein werd een man door de politie aangehouden.
  • De toestand van de gewonde studenten is nog niet bekend; Het motief achter de schietpartij moet nog worden achterhaald.

Twee studenten herstellen van een schietpartij op Lamar High School in Arlington maandagochtend, hebben politie en districtsambtenaren bevestigd.

Het Arlington Independent School District zei dat de schietpartij plaatsvond op het schoolterrein maar buiten de school om 6.55 uur, 40 minuten voordat de school zou beginnen. Twee gewonde studenten zouden medische behandeling krijgen, maar verdere informatie over hun toestand is nog niet bekend.

De politie van Arlington zei dat ze vlak voor 07.00 uur meerdere meldingen ontvingen van schoten op de campus. De politie van Arlington nam kort na aankomst op de campus één persoon in hechtenis in verband met de schietpartij, aldus het district en de politie. De politie heeft geen informatie vrijgegeven, inclusief de leeftijd van de man in hechtenis, en er is geen informatie over een motief bevestigd.


NBC 5 Nieuws

De politie van Arlington onderzoekt een schietpartij buiten Lamar High School op maandag 20 maart 2023.

Het district zei dat de scène op de middelbare school veilig is en dat ouders niet op de campus zijn toegestaan ​​omdat de campus is afgesloten. De politie zei maandagochtend dat ze van plan zijn de studenten voor een dag vrij te laten zodra de afsluiting is opgeheven, wat zal gebeuren nadat het gebouw door de politie is ontruimd.

Het district drong er bij ouders, studenten en gemeenschapsleden op aan om buiten de campus te blijven terwijl de politie onderzoek doet.

Maandag was de eerste lesdag voor studenten in Arlington ISD die vorige week gingen spelen in de lente.

Kom terug en ververs voor updates.

READ  Chinese vliegtuigen steken de middenlijn van de Straat van Taiwan over terwijl een boos China oefeningen begint

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *