Lakers-Warriors Game 5 live updates, opstellingen, blessurerapport, hoe te kijken, tv-kanaal

Is dit het einde van de titelverdediging van de Golden State Warriors? De Warriors staan ​​op het punt om Game 5 woensdag in te gaan tegen de Los Angeles Lakers. Lonnie Walker IV kwam uit het niets in het vierde kwart van Game 4 om de Lakers extra motivatie en een voorsprong van 3-1 in de reeks te geven. De serie verschuift terug naar de Bay Area, waar de Warriors dit seizoen thuis beter hebben gespeeld dan op de weg.

Stephen Curry liet een triple-double (31 punten, 14 assists, 10 rebounds) vallen in Game 4, maar hij heeft meer hulp nodig. Anthony Davis had weer een grote stat-avond, en oneven genummerde spellen zijn meestal waar hij schittert. Als AD groot wordt in Game 5, kunnen de Lakers op weg zijn naar de Western Conference Finals. Als de Warriors hun thuisvoordeel behouden, is Game 6 vrijdag in LA.

Golden State Warriors-bewaker Stephen Curry schiet terwijl Los Angeles Lakers-aanvaller Anthony Davis verdedigt tijdens Game 4 van de halve finales van de Western Conference op 8 mei 2023 in Los Angeles. (AP Foto/Marcio Jose Sanchez)

Hoe Lakers-Warriors te bekijken

WHO: Nee. 7-zaad Los Angeles Lakers, nee. 6-zaads Golden State Warriors

Wat: Western Conference halve finales, Game 5 (Lakers-voorsprong, 3-1)

Wanneer: Woensdag 22.00 uur ET

Waar: Achtervolgingscentrum, San Francisco

TV: TNT (Brian Anderson, Stan Van Gundy, Chris Haynes)

Volg Lakers-Warriors Game 5 live updates

READ  ULA test de eerste Vulcan-raket op Cape Canaveral - nu ruimtevaart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *